Пошукова оптимізація сайтів

Пошукова оптимізація сайту – це простий та результативнмй спосіб зробити ваш сайт видимим в Інтернеті , зацікавити нових клієнтів, довести до них всі переваги вашого товару чи продукту і підняти кількість продажів. Пошукова оптимізація дає можливість підняти ваш ресурс на лідируючі положення в пошукових службах google, yandex, rambler, якими користуються всі користувачі Інтернету для пошуку потрібної інформації, товарів або послуг.

Оптимізація сайту під пошукові системи передбачає модифікацію або наповнення структури і зміст сторінок веб-ресурсу, враховуючи при цьому особливості роботи пошукових систем. Майстерно реалізована оптимізація особлива тим, що по закінченню всіх робіт, сайт завойовує велику популярність і відмінну видимість в пошукових системах , і при все при цьому абсолютно не змінюється розуміння матеріалів сайту відвідувачами.

Оптимізація сайту дає можливість веб-сайту добитися найвищих позицій по ключових запитах в пошукових системах, а також гарантує великий наплив цільових відвідувачів на Ваш сайт і робить інтернет-ресурс впізнаваним і результатівним.

Основна мета будь-якого інтернет -маркетолога – надати не кількісний наплив відвідувачів на сайт, а якісний , тобто на ваш сайт повинні заходити потенційні користувачі , яким цікаві ваші послуги або ваш товар. Ми застосовуємо у своїй роботі тільки такий підхід .

Оптимізація сайту – це процедура, до якої треба вдаватися постійно, з причини вдосконалення алгоритмів побудови роботів пошукачів. Інакше кажучи, треба брати до уваги, що зробивши замовлення оптимізації сайту під пошукові системи, через деякий час (найчастіше кілька місяців) , ця тема буде знову актуальна щодо вашого веб- ресурсу.

Ефективність оптимізації сайту полягає в поліпшенні навігації сайту для відвідувачів, швидке зростання позицій в пошукових системах, і не тільки по конкретних запитах, але і в цілому.

Що містить у собі метод оптимізації сайтів під пошукові системи?
Встановлення семантичного ядра. Використовуючи дані про роботу замовника , цілях і завданнях його компанії , які визначаються за допомогою інтернет-ресурсу , а до того ж з використанням певних інструментів веб-статистики, студія Акке виділяє список слів і словосполучень , використовуваних користувачами і цікаві замовнику .
Оптимізація дизайнерських рішень інтернет-ресурсу. Поліпшення графічних елементів та ілюстрацій, оптимізація пересувань по сайту із застосуванням технологій Java Script або Flash, використання фреймів та ін.
Оптимізація внутрішньої посилальної структури сайту. Проводиться аналіз якості, кількості, характеру, місце розташування всіх внутрішніх і зовнішніх посилань, оцінюється співвідношення вмісту посилання текстової сторінки, на якій вона знаходиться, і т.д.
Оптимізація HTML-коду. Оцінка та коригування заголовків, META-тегів , правка помилок і стирання зайвого програмного коду, що підвищує час завантаження. Коректна HTML – верстка стає важливою умовою для підняття видимості сайту в пошукових системах.
Оптимізація контенту сайту. Проводиться аналіз та виправлення вмісту сайту згідно складеного семантичного ядра, при потребі вставляються нові сторінки . Цей метод привертає конверсійну аудиторію.
Оптимізація структури сайту. На цьому етапі роботи з оптимізації сайту ми робимо ваш інтернет-ресурс підручні, зрозумілим і корисним для відвідувача , що безсумнівно збільшує відвідуваність сайту, впливає на наявність стабільної аудиторії та сприяє збільшенню перетворення відвідувача в покупця.

Що отримує власник ресурсу:
– Збільшення відвідуваності веб- ресурсу і отже зростання продажів і прибутку;
– Становлення і посилення іміджу компанії;
– Впізнаваність торгового бренду.

Ви не бажаєте, що б Ваш проект потрапляв під фільтри пошукових систем – звертайтеся до професіоналів студії Акке.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *