Батареї для ноутбуків

Купуючи новий ноутбук, кожен звертає увагу перш за все на його параметри продуктивності, а також скільки часу ноутбук зможе пропрацювати на акумуляторі. Кожному власнику ноутбуку важлива мобільність пристрою і кількість часу, який він може працювати автономно. Тривалість автономної роботи батареї ноутбука залежить від вашого стилю його користування, комплектуючих компонентів ноутбука і характеристик самої батареї. Однак, через кілька років після покупки вам, на жаль, потрібно буде подбати про купівлю нової батареї.

А ось, коли ви і вирішите оновити акумулятор, для того щоб правильно підібрати батарею для ноутбука, вам необхідно мати її парт-номер або знати модель вашого ноутбука. Маючи ці дані, ви можете з легкістю зробити підбір на сайті uabattery.com. Може статись так, що цікавить батарея для ноутбука Asus або якогось іншого виробника, але ви не можете знайти її  на даному сайті, у такому випадку ви можете уточнити у менеджерів UABattery, як її замовити і скільки часу потрібно буде почекати.

Залежно від року виготовлення вашого ноутбуку може відрізнятися і напруга батареї. Для того щоб замінити батарею в ноутбуці, зверніть увагу на її парт-номер, модель ноутбука, а також на зазначену на ній напругу, вона може відрізнятися навіть в подібних моделях. Для того, щоб дізнатися парт-номер вашого акумулятора, необхідно спочатку вимкнути ноутбук, потім витягти з нього акумулятор і на його наклейці знайти напис, що поєднує в собі букви і цифри, – це і є парт-номер вашої батареї.

SANYO DIGITAL CAMERA

Інтернет магазин UABattery представляє вашій увазі широкий асортимент акумуляторних батарей для ноутбуків найпопулярніших світових брендів: Lenovo (IBM), Acer (Benq), VAIO (Sony), Macbook (Apple), LG, Dell, Asus, MSI, Toshiba, HP (Compaq), Samsung і багатьох інших.
Високим попитом користуються батареї для популярних ноутбуків Acer, які продаються на сайті http://uabattery.com/notebook/acer-battery, покликані забезпечити його тривалу автономну роботу і довговічність. Тривалість роботи батареї залежить саме від її ємності, вона визначає кількість енергії, яку вона здатна накопичити, будучи повністю зарядженою і відповідно віддати її при розрядці, тим самим забезпечивши автономну роботу даного пристрою. Серед асортименту магазину є також акумулятори для ноутбуків з підвищеною ємністю, здатні забезпечити максимально тривалу автономну роботу. Такі батареї дозволяють в 2-3 рази збільшити час роботи ноута без підзарядки. Хочемо попередити: посилений акумулятор буде важчим і габаритнішим стандартних аналогів, адже елементів живлення в ньому більше. Так що розміри вашого ноута можуть змінитися. До того ж, ціна на таку деталь вище, ніж на звичайну продукцію. Яку батарею придбати: стандартну розширену – залежить від ваших потреб і переваг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *