Біржа доменів від Ukrnames

лучший хостинг «Укрнеймс» вводить перший в Україні сервіс вторинного ринку доменів – «Біржа доменів». Дана послуга дозволяє продавати права адміністрування доменів швидко і безпечно. Продавець завжди може бути впевнений у тому, що він отримає бажану суму від продажу, а покупець – гарантовано отримає домен.
Заробляйте на продажу красивих доменів – отримуйте гроші на свій розрахунковий рахунок або пластикову карту!
Для того, щоб приступити до роботи з новим сервісом і почати продавати домени потрібно один раз укласти договір доручення з компанією «Укрнеймс», після цього, підтверджувати продажу доменів можна за допомогою SMS.
Доменні зони, які на даний момент підтримуються сервісом:
. COM,. NET,. BIZ,. ORG, INFO,. TEL,. NAME,. WS
. COM.UA,. KIEV.UA,. ORG.UA
. KHARKOV.UA,. KHARKIV.UA,. KH.UA,. LG.UA,. LUGANSK.UA,. ZP.UA,,. ZAPORIZHZHE.UA,. SM.UA,. SUMY.UA,. UZ.UA ,. UZHGOROD.UA,. KS.UA,. KHERSON.UA,. IF.UA,. IVANO-FRANKIVSK.UA,. DN.UA,. DONETSK.UA,. CV.UA,. CHERNOVTSY.UA,. RV . UA,. ROVNO.UA.
Переваги нового сервісу для продавця: – Максимум довіри з боку покупця;
– Активація та пересилання документів – безкоштовна (для зручності і швидкості роботи з договорами компанії «Укрнеймс» пропонує безкоштовну доставку документів спеціалізованої кур’єрською службою);
– Швидка виплата винагороди на карту або банківський рахунок;
– Сайт на продаваемом домені продовжує працювати в перебігу всього часу поки він знаходиться у продажу (ви можете продавати домени як і колись на форумах, при цьому, публікуючи посилання на пряму оплату покупки домену);
Переваги нового сервісу для покупця: – Можливість купити цінний домен за помірною ціною;
– Моментальне отримання домену після оплати;
– Домени тільки від перевірених продавців;
– Надання всіх необхідних бухгалтерських документів;
– Безкоштовні консультації;

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *