Чохол, котрий заряджає iPhone зібраної енергією від радіочастот

Компанія Nikola Labs представила на конференції TechCrunch Disrupt незвичайний чохол для iPhone 6, який збирає енергію для підзарядки смартфона від зовнішніх радіочастот. На думку його розробників, більше 90% енергії, використовуваної смартфонами, йде просто в повітря. Саме цю втрачену енергію і використовує чохол-батарея, збільшуючи час роботи пристроїв на 30%. Найкращим матеріалом для обшивки та утеплення балконів та лоджій, настилу підлоги, обробки альтанок, стель, фасадів та стін є дерев’яна вагонка – http://www.kz.all.biz/evrovagonka-bgg1005939, яку дуже легко і просто монтувати.

nikola-labs-iphone-case-004

Для функціонування чохла Nikola Labs винайшла і запатентувала пару технологій. Перша – це антена, яка збирає енергію з радіочастот, друга – це спеціальний міні-трансформатор, який перетворює цю енергію в струм. Представлений чохол-батарея може збирати енергію з радіочастот Wi-Fi, Bluetooth і LTE. Однак чохол не накопичує енергію пасивно, і вона постійно надходить в iPhone 6. Причому розробка зможе вловлювати енергію не тільки від частот зі смартфонів, але і від інших пристроїв: Wi-Fi-маршрутизаторів і їм подібних.

Nikola Labs планує почати виробництво подібних чохлів після проведення кампанії зі збору коштів на сервісі колективного фінансування Kickstarter. Кампанія повинна початися через місяць, а ціна незвичайних пристроїв складе $ 99. Перші чохли побачать своїх власників приблизно в кінці вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *