Galaxy Note7 продовжує вибухати, авіакомпанії вживають заходів

Про вибуховий характер Galaxy Note 7 вже знає весь світ і навіть сама компанія визнала за флагманом цю проблему, прийнявши рішення відкликати всі поставлені дилерам і продані покупцям апарати. У зв’язку із заявою Samsung про те, що акумулятори з дефектом складають близько 0.1% від усього обсягу випуску, можливо, деякі власники нового смартфона не поспішають з його обміном, а даремно. Навіть авіакомпанії вживають відповідних заходів щодо Galaxy Note 7.

samsung-galaxy-note-7-fire-001

На початку тижня запалав смартфон у жителя Австралії, завдавши попутно збиток на 1 400 доларів. До кінця тижня надійшло повідомлення зі штату Флориди (США) від користувача Натана Дорначера, який позбувся тюнингованного автомобіля Jeep – в ньому виникла пожежа в той момент, коли відбувалася підзарядка батареї Galaxy Note 7. Ще один американець зі штату Південна Кароліна повідомив, що в результаті вибуху втратив власний гараж. Користувач залишив смартфон на зарядці і пішов забирати дитину зі школи, по поверненню він виявив охоплений пожежею гараж. При цьому всі в один голос заявляють, що про оголошену 2 вересня акцію обміну куплених Galaxy Note 7 на нові, не знали.

samsung-galaxy-note-7-fire-002
Зате авіаперевізники стурбовані не на жарт. Ряд австралійських авіакомпаній, серед яких Qantas, Jetstar і Virgin Australia, заборонив вмикати і / або заряджати на борту своїх авіалайнерів Samsung Galaxy Note7. Це рішення прийнято керівництвом компаній самостійно і без вказівки місцевих контролюючих органів. Зате в Америці Федеральне управління цивільної авіації США (FAA), з огляду на обставини, вже випустило відповідну рекомендацію. Флагман не забороняється проносити в салон літака або здавати в багаж, але апарат повинен знаходитися у вимкненому стані протягом усього польоту. Профессиональная разработка сайтов Днепропетровск, создание интернет-магазинов, экслюзивного дизайна, их продвижение, раскрутка и поддержка – это основная сфера деятельности студии iFish. так же предлагается обучение интернет-маркетингу, поисковой оптимизации, тренинги по созданию сайтов с нуля, по работе с контекстной рекламой.

samsung-galaxy-note-7-fire-003

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *