iPhone 6 – самий популярний телефон 2014 року

Про гаджети американської корпорації Apple можна дискутувати годинами. І, незважаючи на те, що більше 85% ринку займають сьогодні Android-пристрої, саме Айфони задають моду і щорічно стають самими популярними смартфонами у світі. Тому не дивно, що два нових флагмани, презентованих восени 2014 року, вже в перший місяць розійшлися мільйонними тиражами. iPhone 6 став відмінним флагманом за помірні гроші. А корпорація Apple в черговий раз зуміла довести, що вона, як і колись, є лідером на ринку “розумних” мобільних телефонів. Адже тільки за перші 24 години число попередніх замовлень на смартфон iPhone 6 і його більш велику версію досягла 4 мільйони пристроїв.

Однією з родзинок нового гаджета став його екран, який практично зливається з кожною з бічних граней. Діагональ HD-Retina дисплея становить 4,7 дюймів. Він отримав відмінний дозвіл 1334х750 крапок і високу контрастність 1400: 1. Додатково він укомплектований двозмінний пікселями, які значно розширюють кути перегляду. Зображення на екрані вийшло дуже насиченим, а текстові документи максимально чіткими. Додатково iPhone 6 отримав сканер відбитків пальців Touch ID.

Працює новинка під керівництвом 64-бітного процесора A8 на 2 ядра і співпроцесора руху M8. За аналогією з попереднім флагманом, новинка отримала 1 ГБ ОЗУ. А ось головною відмінністю “яблучної” новинки стала наявність чіпа NFC, якого чекали багато користувачів. Порадувала покупців і підтримка Wi-Fi стандарту 802.11ac, що значно збільшило швидкість інтернету.

iPhone 6 доступний покупцям в трьох стандартних колірних рішеннях. А ось для тих, хто шукає найпрестижнішу “яблучну” новинку підійде смартфон, “одягнений” в 24-каратне золото. Ціна девайса, додатково всипаного білими діамантами, становить 7300 доларів. Ви також можете якісне жіноче зимове взуття купити вигідно в інтернет-магазині kedoff.net, тут широкий вибір і невисокі ціни.

Купити iPhone 6 багато фахівців рекомендують у двох випадках. Зробити вибір на користь 4,7-дюймового гаджета варто тим, хто вважає iPhone 6 Plus незручною “лопатою”, і тим, кому вже недостатньо 4-дюймового дисплея iPhone 5s. Власникам iPhone 5 і більш ранніх версій нове оновлення, як кажуть в самій «яблучної» корпорації, strongly recommended.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *