Лідери продажів серед смартфонів в Україні.

За підсумками II кварталу першу трійку найбільш затребуваних смартфонів в Україні становлять флагманські моделі Apple, Samsung і HTC. Незважаючи на ціни на iPhone 5 (нижня вартісна планка залишилася на рівні 5500 грн), він продовжує завойовувати нових покупців і, відповідно, утримує міцну позицію лідера. Відмінність в популярності між Samsung Galaxy S4 і HTC One складає всього 0,3% на користь смартфона південнокорейської компанії.

З другого на четверте місце змістився Samsung Galaxy SIII, до недавнього часу виступав головним конкурентом iPhone 5. Що цікаво, після виходу апарату нового покоління (S4) вартість пристрою знизилася незначно. Так, за аналізований період ціна смартфона, оснащеного 16 ГБ пам’яті, скоротилася всього лише на 3% (з 3734 до 3623 грн).

Повільно, але впевнено у лідери купівельних переваг рухається LG Nexus 4. Якщо в I кварталі він перебував на 16-й позиції, то в II кварталі він вже на престижній п’ятою.

На шосте місце піднявся помітно подешевшав позаторішній смартфон компанії з Купертіно – Apple iPhone 4. Зараз нижня вартісна планка продукту знаходиться на рівні 2950 грн, нижче опускатися вона навряд чи буде. А замикають першу десятку товари Samsung – Galaxy S Duos, Galaxy Grand і Galaxy Note II відповідно.

Предлгаем возможность снимать В Киеве квартиры посуточно. Это более удобно и дешевле, чем снимать номер в отеле. Невысокие цены на оренду квартир без посредников и скрытых комиссий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *