Logitec представила DVD-рекордер з точкою доступу Wi-Fi

Японська компанія Logitec (не плутати з Logitech) представила незвичайне мережеве сховище. На відміну від традиційних NAS-серверів з жорсткими дисками або флеш-накопичувачами, новинка являє собою оптичний привід з точкою доступу Wi-Fi 802.11b/g/n. Це дозволяє організувати бездротовий доступ до контенту, що зберігається на вставленому в привід DVD-диску, зі смартфона, планшетного комп’ютера або ноутбука.

Пристрій може грати функції бездротової точки доступу і звичайного зовнішнього DVD-рекордера з інтерфейсом USB 2.0. Для живлення використовується шина USB, але можна використовувати і зовнішні джерела енергії (AC-адаптер або адаптер, що працює від автомобільного прикурювача). Привід для Logitec поставляє компанія Toshiba Samsung Storage Technology (TSST). Він уміє записувати диски DVD + /-R / + RW на швидкості 8x, двошарові DVD + /-R і одношарові DVD-RW – 6x, DVD-RAM – 5x, CD – 24x. Габаритні розміри пристрою становлять 150 х 198 х 25 мм, а маса – 430 грамів.
Базова версія з USB-кабелем і AC-адаптером стоїть в Японії $ 88. Наявність в комплекті адаптера для живлення від прикурювача додає до ціни $ 25.
Массивы в PHP

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *