Офіційний анонс смартфону Vivo X5 Pro

vivo1
Компанія Vivo офіційно анонсувала новий смартфон X5 Pro. У мережі поширювалися найрізноманітніші чутки про відмінні особливості новинки, і багато з них підтвердилися. Так, в апараті є виділений аудіочіп Cirrus Logic CS4398 з підсилювачем. Але найцікавіше стосується фронтальної камери: при роздільній здатності 8 Мегапікселів і апертурі f / 2.4 камера, дійсно, здатна створювати знімки з роздільною здатністю 32 Мп, правда, після застосування до неї алгоритмів інтерполяції. Та ж сама камера відповідає за розпізнавання малюнка райдужної оболонки власника, однак через відсутність фронтальної спалаху працювати в темряві ця функція, очевидно, не буде. В якості тильної камери виступає 13 Мп сенсор з апертурою f / 2.2, фазовим автофокусом, пятіелементной оптикою із захисним сапфіровим склом і LED-спалахом. А ось “безрамковий” дизайн не підтвердився – хоч і невеликі, але цілком помітні бічні рамки у Vivo X5 Pro все ж є.

Апарат оснащений 64-розрядним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 615 з 8 обчислювальними ядрами 1,7 ГГц і графічним контролером Adreno 405. Процесор працює в тандемі з 2 гігабайтами оперативної пам’яті. Об’єм вбудованої пам’яті становить 16 ГБ. У якості ОС застосована Android 5.0 з фірмовим інтерфейсом FunTouch. Встановлений дисплей з діагоналлю 5,2 дюйма володіє роздільною здатністю 1920х1080 точок і виготовлений за технологією SuperAMOLED. Екран захищений Gorilla Glass з вигнутими боковими краями, створеними за технологією 2.5D. Крім цього є: подвійний слот для SIM-карт, слот для карт microSD до 128 ГБ, LTE-модуль, адаптери бездротового зв’язку Wi-Fi і Bluetooth 4.0, приймач навігаційної системи GPS і ГЛОНАСС, акумулятор на 2300 мА*год. Корпус смартфона виготовлений зі скла і металу. Орієнтовна вартість Vivo X5 Pro – 443 доларів США.

Подключив себе Прямой киевский номер, ваша компания будет вызывать больше доверия у клиентов. Осуществляя звонки со стационарных телефонов, ваши клиенты получат возможность бесплатно звонить вам, оплачивая только городскую связь. Кроме того вы можете использовать этот номер для приема многих телефонных звонков одновременно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *