Поспішіть продати чи купити нерухомість

Бажаючим продати чи купити нерухомість, варто поспішити зробити це до 1 серпня, оскільки з серпня цього року експертна оцінка нерухомості повинна істотно зрости в ціні. Експерти ринку нерухомості рекомендують покупцям і продавцям нерухомості завершити операції до серпня, так як значно зросте ціна підготовки документів на продаж.

Оцінка нерухомості скоро стане можлива лише за наявності відповідного сертифікату у незалежного оцінювача. Обов’язкова сертифікація незалежних оцінювачів спричинить дефіцит сертифікованих фахівців, а це в свою чергу створить довгі черги з оцінювачам.

Купівля і продаж нерухомості в Євпарторії на сайті dom-evp.com.
З серпня 2013 незалежна експертна оцінка нерухомого майна, виконана оцінювачем без сертифіката, не матиме юридичної сили, оформити угоду купівлі – продажу нерухомості з таким документом буде неможливо.Експерти вже заявили, що це спричинить істотне подорожчання підготовки документів до операції і вартості самої нерухомості. Що б отримати сертифікат, оцінювачу буде необхідно пройти навчання у вищому навчальному закладі на спеціалізованих курсах. Як планується, навчання проводитимуть 22 Вузу по Україні. Вартість такого навчання в різних містах, можливо, буде відрізнятися, але подейкують, що в Києві ці курси будуть коштувати 5000 грн за 10 днів навчання.Нагадаємо, що про сертифікацію незалежних оцінювачів говорили ще рік тому, і всього 40 чоловік змогли отримати необхідний сертифікат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *