Робот-паркувальник STAN

Одна з найбільш неприємних, що вимагає витрат часу і нервів, операція – парковка автомобіля тепер може бути покладена на плечі безпілотних паркувальників. Розроблений французькою компанією Stanley Robotics робот здатний самостійно припаркувати транспортний засіб клієнта. Така послуга допоможе зберегти водієві час і найголовніше – уберегти від стресів, пов’язаних з вибором паркувального місця і самим процесом парковки. Покращити шумоізоляцію автомобіля вам допоможуть професіонали з Хаммер-центр – https://www.hammer-center.com.ua/services/Shumoizoljacija.html, після проведених робіт вам більше не будуть надокучати дорожній шум, шум роботи двигуна та скрипи в салоні.

Технологія автоматизованої парковки за допомогою робота Stan виглядає наступним чином. Автомобіль заганяється в спеціальний бокс і залишається там навіть без ключів в запалюванні, потім водій підтверджує бажання залишити транспортний засіб із зазначенням часу паркування. Робот Stan, обладнаний підйомником, транспортує машину на парковку, піднімаючи його над поверхнею землі. У зазначений водієм час паркувальник Stan подасть авто до виїзду з парковки. Для підвищення швидкості обробки замовлень і в залежності від величини парковки можлива робота декількох незалежних роботів.

Компанія Stanley Robotics, заснована в 2015 році, активно займається реалізацією великих інвестиційних проектів по впровадженню автоматизованих парковок. В аеропорту Шарля де Голля (Париж) вже ведуться досить успішні випробування такої системи. Робот Stan повністю електрифіковано і поодинці зможе припаркувати і повернути пасажирам назад до 30 тисяч авто на рік. Крім іншого, на автоматичній стоянці значно економиться площа, так як авто можна встановлювати щільно один до одного, зважаючи на відсутність необхідності у відкритті дверей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *