Робот-пилосмок від Sharp (відео)

Компанія Sharp оновила свою лінійку роботів-пилососів Cocorobo новою моделлю під назвою RX-V60. Вона являє собою пристрій діаметром 30 см, і висотою 4.7 см, що значно компактніше попередника. При цьому продуктивність залишилася на попередньому рівні. Разом з пилососом був представлений універсальний пульт дистанційного керування, що дозволяє керувати будь-якою побутовою технікою Sharp. На японському ринку новинка з’явиться в грудні за ціною $ 900. Так же возможно вас заинтересует пылесос с аквафильтром.

Також, можливо, у відповідь на бездротової командний центр IRobot, Sharp представила новий додаток для Android, яке дозволяє дистанційно керувати маленьким Cocorobo в той час як ви знаходитесь поза вашим домом. Ви можете завантажити у нього ваш план поверху, щоб він знав, яких об’єктів потрібно уникати, і навіть отримати і переглядати фотографії килима, щоб ви могли помилуватися справою рук робота-пилососа. Якщо ви приєднаєте додатковий контролер Navi в порт USB, ви можете навіть використовувати додаток для управління іншими пристроями, такими як Sharp телевізори, системи кондиціонування повітря і світлодіодні ліхтарі.

Продукти Cocorobo відрізняються від інших роботів-прибиральників тим, що оснащені якоїсь індивідуальністю. Штучний інтелект Heart Engine Artificial Intelligence забезпечує їм можливість взаємодіяти з власником і відповідати на його інструкції. Відповідь полягає в комбінуванні голосової реакції (в пам’яті Cocorobo є 36 стандартних фраз) і миготінь вогників. «Говорити» роботи-пилососи від Sharp можуть на 4 мовах. Це японська мова, кансайский діалект, а також китайська та англійська мови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *