Росія працює над роботом, який працюватиме на МКС

Дитячі стільці для годування в інтернет-магазині Little Lande – http://littleland.com.ua/shop/category/68 на будь-який вибір по доступним цінам.

SAR- 400 – робот, розроблений російськими інженерами для виконання різного роду завдань, які можуть виникнути в космосі. У науково-дослідному випробувальному центрі підготовки космонавтів імені Гагаріна зараз проходять випробування першого тестового зразка.

robonaut
На сьогоднішній день робот вміє виконувати нескладні, проте небезпечні для людини, завдання. Зокрема , він може бути використаний для зовнішнього огляду космічних апаратів на предмет пошкоджень і для їх ремонту. Антропоморфний робот SAR- 400 розробляється науково-виробничим об’єднанням «Андроїдна Техніка». Він оснащений двома маніпуляторами – «руками», що закінчуються «пальцями». Відповідно до опису проекту на сайті розробника , робот здатний відтворювати всі рухи, що виконуються оператором, передавати звуки , зображення і тактильні відчуття. Маніпулятори робота володіють 21 ступенем рухливості, а їхні «кисті» ─ 28 ступенями. Маса SAR- 400 становить 144 кілограми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *