Самоклейка плівка

Самоклейка плівка  – це особливий двошаровий матеріал. Верхній шар самоклеющейся плівки виготовлений з полівінілхлориду. Саме він призначений для контакту з барвниками. Нижній же шар самоклеющейся плівки являє собою паперову підкладку, яка в подальшому йде в утиль. Тобто самоклеюча плівка – це ніщо інше як вінілова плівка на клейкій основі.

Самоклейка плівка досить проста в застосуванні – досить зняти паперову основу і нанести на будь-який носій. Також самоклеюча плівка має ряд інших переваг:

– Самоклейка вінілова плівка – це водонепроникний матеріал, тому ідеально підходить для зовнішнього застосування або використання в приміщеннях з підвищеною вологістю;
– Самоклейка плівка відмінно витримує як високі, так і низькі температури. Плівка може експлуатуватися при температурі до +70 градусів!
– Самоклейка плівка має широкий асортимент продукції. На сьогоднішній день існує більше 500 кольорів і відтінків самоклеющейся плівки! Крім однотонних вінілових самоклеючих плівок насичених кольорів, включаючи глянцеві і матові, в асортименті є самоклеючі плівки з візерунками і з текстурами – самоклеючі плівки під дерево, мармур, карбон, метал або шкіру;
– Самоклейка плівка – це екологічно безпечний матеріал, який не шкодитиме Вашому здоров’ю
– Самоклейка плівка має великий термін експлуатації;
– Самоклейка плівка має оптимальне співвідношення ціни і якості.

Завдяки своїм перевагам самоклеюча плівка являє собою матеріал, який володіє широкою сферою застосування. Широко застосовуються самоклеючі плівки у виробництві реклами; для обклеювання транспорту; декорації різних поверхонь (металевих, пластикових, скляні та ін); для оздоблювальних і декоративних робіт. Сучасні дизайнери застосовують плівку для створення унікальних інтер’єрів.

Існують також плівки, які, завдяки особливому ущільненню, здатні витримати великі навантаження. Наприклад, оклеив скло такий самоклеющейся плівкою, можна уникнути нещасного випадку. Після удару скло не розсиплеться на безліч осколків, а залишиться на місці – всі частини розбитого скла будуть міцно скріплені плівкою, що дозволить надалі безпечно видалити скло.

Самоклейка плівка в своєму асортименті має:
– Монтажні плівки;
– Плівки для друку;
– Аплікаційні плівки;
– Плівки для ламінації;
– Авто-плівки;
– Плівки для декорування (інтер’єру, скла);
– Світлорозсіюючі плівки та ін

Сьогодні особливою популярністю користуються самоклеючі плівки для автомобілів – авто плівки. Основною відмінністю авто плівки від звичайної самоклеющейся плівки складається в зручності її нанесення. Структура автомобільної самоклейкої плівки дозволяє обклеювати кузов автомобіля без складок і бульбашок. Така плівка досить еластична і відмінно тягнеться, що особливо важливо при нанесенні вінілової самоклейки на нерівні поверхні автомобіля, опуклі або закруглені його частини.

Обклеювання автомобіля самоклейкої автоплівка – це нове, швидко напрямків стайлінгу – вініловий стайлінг.

Завдяки сучасним технологіям, самоклеючі авто плівки виготовляються всіляких кольорів, відтінків і текстур. Найбільш популярними є такі самоклеючі автомобільні плівки, як плівка під карбон, матова, а також безбарвна захисна (антигравійна) плівка.
Переваги вінілового стайлінгу очевидні:

По-перше, це можливість в короткі терміни надати своєму «залізному коню» унікальності та неповторності. При бажанні, можна повністю змінити колір автомобіля. І ця послуга обійдеться набагато дешевше фарбування. Побачити різницю між пофарбованим та обклеєним автомобілем практично неможливо. То який сенс платити в кілька разів дорожче за фарбування? Як вже неодноразово повторювалося, самоклеючі авто плівки мають найширшу кольорову палітру, всіляких кольорів, відтінків і текстур. Навряд чи знайдеться навіть серед найвибагливіших покупців той, який не зможе вибрати відповідну плівку для свого авто.

По-друге, самоклеюча автомобільна плівка виконує захисну функцію для кузова автомобіля. Якщо немає бажання змінювати колір свого авто, то можна обклеїти його безбарвної самоклеющейся плівкою. Безбарвна вінілова плівка можлива також у двох варіантах: глянцева і матова. Самоклейка авто плівка вбереже Ваш автомобіль від більшості механічних пошкоджень. Відколи, подряпини і потертості будуть автомобілю нестрашні.

По-третє, самоклеюча вінілова плівка – це доступний за ціною матеріал, що володіє унікальними властивостями.
Залежно від бажання, самоклейну авто плівку можна наносити як на весь кузов автомобіля, так і на окремі його частини. Найбільш часто автовласниками обклеюються самі часто ушкоджуються частини авто: бампер, капот, дзеркала заднього виду, капот. Також автомобільна самоклеюча плівка застосовується для обклеювання всередині салону: торпеда, зона передач, ручки і т.д.

Можна самоклеющаяся пленка купить і обклеїти автомобіль можливо, як скориставшись послугами професіоналів, так і самому.

Важливим є і те, що автомобільна самоклеюча плівка легко видаляється, не пошкоджуючи при цьому лакофарбове покриття автомобіля і не залишаючи на поверхні клей. Тобто якщо згодом Ви вирішите повернути своєму автомобілю його первісний вигляд, досить просто зняти авто плівку.

Самоклейка плівка для автомобіля – це сучасний високоякісний матеріал, що дозволяє швидко змінити стиль автомобіля і захистити його від несприятливих механічних впливів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *