SIM-ки для безконтактних платежів по NFC


Оператор МТС, платіжна система MasterCard і МТС-Банк оголосили про старт продажів першого в Росії платіжного рішення на основі технології NFC для безконтактної оплати товарів і послуг з телефону за технологією MasterCard PayPass. У комплект «NFC-платежі» входить SIM-карта з «прописаної» на ній банківською картою «МТС Деньги» і гнучка NFC-антена. Рішення дозволяє абоненту МТС за допомогою телефону оплачувати покупки та послуги у «один дотик», просто прикладаючи телефон до NFC-зчитувача на касі. Списання коштів відбувається з рахунку банківської карти. Рішення підходить практично для будь-якої моделі мобільного телефону або смартфона, навіть якщо він не має вбудованої підтримки NFC .

На першому етапі SIM-карти з підтримкою NFC доступні в салонах МТС в Москві і Московській області, до кінця року МТС планує почати продажі і в інших великих російських містах.

Выгодно разместить депозиты можно в РостБанке.

Основні переваги технології MasterCard PayPass – це безпека, зручність і швидкість транзакцій: при платежах до 1000 рублів не потрібно вводити пін-код, підписувати чек, запускати додаток на телефоні або відправляти SMS, що істотно скорочує час обслуговування клієнтів у сфері роздрібної торгівлі і послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *