Спа в Таіланді

Один з найбільш приємних та природних способів привести в порядок тіло і повернути гармонію душі – побувати на курорті SPA (абревіатура від sanum per aqua – «одужання завдяки воді»). Відпочити, розслабитися, відволіктися від проблем і стресів, наблизитися до природи, знову відчути себе бадьоро. Головний плюс SPA в тому, що гість отримує можливість не тільки поправити фізичний стан, а й зняти психологічну напругу, що дуже важливо.

Посетите спа бассейны в городе Киеве.

За своєю суттю SPA – це поєднання класичних бальнеологічних (водних) процедур з косметологічними, із заняттями йогою і гімнастикою, з масажами і всілякими техніками розслаблення. Всесвітню популярність SPA-центри та комплекси придбали відносно недавно, але існує цей вид оздоровчого відпочинку ще з часів Стародавнього Риму. Під час процедур враховується не тільки фізичний стан людини. Щоб досягти повної релаксації і домогтися гарного самопочуття, необхідно одночасний вплив на тіло і органи чуття. Останні стимулюються препаратами, запах, колір і фактура яких спеціально розроблені, щоб підсилювати відчуття унікальності прийнятих процедур. Маски для обличчя та волосся, обгортання рук і ніг, ароматичні масла, морські ванни і фанготерапія доповнені унікальною технікою хромоенергетіческого масажу, приємними мелодіями, приглушеним освітленням, вітамінними напоями. Під час будь-якої маніпуляції людина знаходиться в стані розслаблення і комфорту, задоволення і турботи.

Перед процедурами в SPA-комплексі рекомендується провести сеанс медитації або заняття йогою. Медитація – стародавній спосіб розслабитися і знайти внутрішню гармонію. Оволодівши її елементарними прийомами, людина завжди зможе керувати власними емоціями, що не забариться позначитися на його самопочутті. Чи не дратуючись по дрібницях, не носячись в собі образи по кілька днів, не спалахуючи як сірник з приводу і без, він заощадить сили, необхідні організму для боротьби з недугами. Йога – стародавня індійська практика, яка допомагає зняти нервове перенапруження і привести в гармонію душу і тіло. Вивчення декількох десятків асан (пози йоги), проведене за допомогою сучасної апаратури, показало, що вони дійсно володіють терапевтичним впливом на організм і попереджають виникнення різних захворювань. У результаті занять йогою знижується тиск, сповільнюється пульс, стає рівним дихання, що як не можна краще підходить сучасній людині, що живе в божевільному ритмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *