Сумка з встроєним телевізором BagTV

Bagtv являє собою дамську сумочку з прозорим карманом, в який вмонтовано DVD-плеєр з семидюймовим екраном. Adbikes Media, що розробила сумку-ТВ, і раніше займалася незвичайними проектами.
Наприклад, випускала рекламні щити, що перевозяться по місту на веломобілях. Власниць «сумковізоров» компанія планує об’єднати в якусь мережу – Bagtv network. Учасниці цієї мережі будуть отримувати знижки в обмін на те, що будуть демонструвати на екранах своїх сумок рекламу. «Сумковізор» не виробляє практичного і зручного винаходу, але героїням ролика, який ми пропонуємо вам подивитися, новинка подобається. Ви також можете купить сумку Bag-TV і ви не пожалкуєте!

BagTV є дизайнерською сумкою з натуральної шкіри і коштує близько 199 фунтів стерлінгів. Розташований позаду спеціального прозорого віконця в передній частині сумки 7-дюймовий плоский екран дозволяє клієнту переглядати свої улюблені фільми, шоу і фотографії прямо зі своєї сумочки. На вбудованому акумуляторі “гаджет” здатний пропрацювати до 2.5 годин.

На вибір покупцям пропонується 7 колірних варіантів від брудно-коричневого до латексно-червоного і готичний чорного. Нам більше подобається синій варіант з білими вставками, що додають сумці схожість з трусами. Авторам ідеї цього здалося мало і вони пропонують купити окремо будь-яку сумку (можна подумати, вона є самодостатнім витвором мистецтва і виріз для дисплея не буде виглядати безглуздо) і купу аксесуарів до неї: четирехгігабайтние карти пам’яті SD по божевільної ціною в 20 фунтів (близько 40 доларів ), зарядний пристрій, що підключається до автомобільного прикурювача, навушники, пульт дистанційного керування і навіть додатковий захисний екран для дисплея плеєра. На сайті спритні хлопці ще намагаються налагодити продаж DVD, але, мабуть, цього їм уже не осилити. В цілому ця сумка може сміливо претендувати на звання самого нетямущого гаджета минає.

3 thoughts on “Сумка з встроєним телевізором BagTV

  1. Вика сказав:

    Покупала себе сумку в Арабе, а ремень к сумке в магазине Belity)

  2. Надя сказав:

    Сумка, конечно, оригинальная, но это уже перебор :))

  3. Мария сказав:

    Подождем, пока тенденция дойдет до Украины)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *