THL T200 – 8 ядер, 6-дюймовий FullHD-екран і дві SIM лише за 270 доларів

Китайські виробники завжди уважно стежили за поточної мобільного модою. Черговим підтвердженням може служити ця нова модель від компанії THL. Апарат отримав відмінний 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080р і потужний 8-ядерний процесор. Також T200 може похвалитися гарною автономністю і пристойної камерою.

thl-t200-01-main

У комплект поставки входить:

Смартфон
Захисна плівка для екрану
Кабель USB
Адаптер змінного струму
Гарнітура
Інструкція

Апарат виконаний у вже досить популярному форм-факторі, який дозволяє віднести його також і до компактних планшетів. Користуватися ним однією рукою більшості людей буде скрутно, але тримати апарат зручно. Задня кришка має покриття, яке нагадує “шкіряну” обробку нових продуктів Samsung. Під кришкою розташовується знімний акумулятор, слоти для SIM і microSIM, а також для карти пам’яті. 3G працює тільки з microSIM, LTE модель, на жаль, не підтримує. Кнопка живлення знаходиться на лівому торці, а регулятор гучності на правому. Корпус зроблений з пластику, торці покриті фарбою під хром, але тримається вона не важливо. Порти microUSB і роз’єм для навушників розташовуються зверху. Апаратні або фізичні кнопки відсутні, але під екраном залишається порожній простір. Зібраний апарат якісно, ​​люфтом і скрипів не помічено. Если выф ищите купить фотообои в Киеве, обращайтесь в printfactory.com.ua, вам изготовят фотообои с любым рисунком по вашему желанию.

thl-t200-02

Програмне забезпечення та продуктивність

THL T200 поставляє з передвстановленою власною версією Android 4.2.2. У ній личать деякі цікаві функції – включення і виключення за розкладом, вбудований додаток компаса, ліхтарик, і FM-тюнер. Для використання останнього треба підключити гарнітуру. Продуктивність 8-ядерного процесора не розчаровує. Тест AnTuTu Benchmark показав в середньому 26000 балів.
Звучання мультимедійного динаміка не дуже вражає. Музику краще слухати в навушниках. При максимальному навантаженні процесора T200 протягне 3-4 години, а в режимі реальної експлуатації заряду акумулятора вистачає як мінімум на цілий день. Відновлення займає всього пару годин.

Дисплей

Зображення на екрані виглядає яскравим і чітким. Матриця виконана за технологією IPS, тому з кутами огляду все добре. Сенсорний інтерфейс розпізнає до п’яти точок дотику одночасно. До чутливості немає нарікань. Зверху дисплей захищений супер міцним склом Gorilla Glass 3-го покоління.

Камери

Основна камера має спалах і автофокус. При хорошому освітленні вона здатна створювати досить непогані фотографії. При нестачі світла, зрозуміло, з’являються шуми і зернистість, але в міру. Фронтальна камера для відеочату має 8-Мп матрицю, але в режимі інтерполяції забезпечує теж 13-Мп картинку. Обидві здатні знімати відео в дозволі 1280 × 720 пікселів.

Плюси

– Відмінний дисплей
– Хороша продуктивність
– Якісна збірка
– Великий обсяг вбудованої пам’яті
– Дві SIM-карти
– NFC
– Слот microSD
– Невелика ціна
– Пристойна автономність

Мінуси

– Посередній динамік
– Дешеві матеріали
– Ні LTE

Вердикт

За свою ціну T200 є відмінним апаратом для любителів великих дисплеїв, подібне поєднання якостей зустрінеш не часто. Для повного щастя хотілося б бачити версію з LTE, нехай і дорожче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *