За допомогою Trivoly звичайний годинник можна перетворити на “розумний”

trivoly

На Kickstarter стартував проект мініатюрного гаджета Trivoly, головне завдання якого перетворити будь-які годинники користувача в розумні. Для установки вироби не треба йти до годинникарю, з цим завданням впорається і сам власник. Пристрій являє собою диск 3 мм завтовшки, його лише потрібно закріпити на зворотному боці корпусу годин, після чого “інтелект” хронометра виростить в рази. Звичайно ж, буде потрібно і синхронізація зі смартфоном на ОС Android або iOS з встановленим фірмовим додатком.
Trivoly без праці вважає кроки, пройдену відстань і спалені калорії, допомагає дистанційно управляти плеєром і камерою смартфона, фіксує частоту серцебиття, оповіщає про вхідні дзвінки й різних повідомленнях звуковий і світловою індикацією (для різних повідомлень можна підібрати відповідний колір). Крім того, Trivoly можна управляти дотиками до граней, а натискання на лицьову панелі годинника допомагає зробити знімок за допомогою смартфона.
За словами авторів проекту, вбудованого акумулятора вистачить на 4 дні автономної роботи. Для підзарядки Trivoly використовується спеціальний пристрій. Сам гаджет має захист від воду і виконаний з матеріалів, що не викликають алергію. За попереднім замовленням Trivoly обійдеться в 99 доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *