Apple планує побудувати сонячну електростанцію

sun-electr
Компанія Apple планує вкласти близько 850 млн доларів США у будівництво нової сучасної сонячної електростанції в місті Монтерей в штаті Каліфорнія. В рамках угоди американська корпорація буде отримувати енергію за фіксованою ставкою протягом четверті століття.

За словами Тіма Кука, сонячна електростанція дозволить Apple не турбуватися про постачання енергії для нового кампусу компанії, вже розквартированих в Каліфорнії офісів корпорації, а також всіх роздрібних магазинів у штаті. Зведення електростанції у співпраці з компанією First Solar почнеться в середині 2015 року, її будівля повинна завершитися до кінця 2016. Як зазначив Кук, завдяки реалізації проекту Apple зможе заощадити кошти на електроенергії. Крім того, компанію «хвилюють проблеми, пов’язані зі зміною глобального клімату».

Технічні характеристики фасадного підйомника ZLP-630 – http://mstfasad.ru/tehnicheskie-harakteristiki, який широко використовується в будівництві для підйому людей і вантажів на висоту до 100 метрів.

Нагадаємо, Apple також планує інвестувати 2 мільярди доларів в будівництво крупного дата-центру в американському місті Меса в штаті Арізона. Він з’явиться на місці фабрики GT Advanced Technologies, яка подала на банкрутство після співпраці з «яблучної» корпорацією: тут велося виробництво сапфірового скла для смартфонів Apple.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *