Всі європейські авто почнуть стежити за водіями

В недалекому майбутньому всі нові легкові автомобілі, що продаються на території Євросоюзу, будуть комплектувати спеціальним обладнанням. Завдання такої техніки підвищити безпеку водія, пасажирів, а також інших учасників дорожнього руху.

Всередині автомобіля в обов’язковому порядку почнуть встановлювати камери спостереження, які відстежують стан водія. З’являться і бортові самописці, так звані «чорні ящики». З їх допомогою, у разі дорожньо-транспортної пригоди, причини того, що сталося будуть встановлюватися гранично точно. Також необхідними стануть різноманітні комп’ютерні системи допомоги водієві: для утримання машини на своїй смузі, автоматичного гальмування і так далі.

Зазначений перелік обладнання всі країни Євросоюзу повинні затвердити на початку найближчої осені. Якщо все буде благополучно, вже через 3 роки нові правила стануть застосовувати до всіх нових легкових машин. У Єврокомісії вважають, що завдяки нововведенням до 2038 року буде врятовано близько 25 000 життів і попереджено 140 000 важких травм.

Разработка сайтов качественно – это не только дизайн и просто верстка, но и поисковая оптимизация и обеспечение удобства пользования сайтом. Для бизнеса нужен именно такой сайт, обращайтесь в компанию Push-k, вам предоставят услуги по его разработке.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *