IPTV доступно уже сегодня

Для трансляции телеканалов компания IPnet использует технологию IPTV. IP-телевидение или как его еще называют в народе интернет телевидение – это новое поколение цифрового телевидения, которое транслируется в сетях передачи данных по протоколу IP.

Главными преимуществами технологии IPTV являются:
– трансляция множества телеканалов в цифровом формате, в том числе в формате высокой четкости HD
– впечатляющие возможности обычного телевизора – максимально четкое и контрастное изображение на экране телевизора даже с огромной диагональю 65 дюймов
– EPG (Electronic Program Guide) – электронная программа телепередач
– возможность просмотра некоторых каналов на разных языках
– просмотр видеороликов Youtube, фильмов Megogo и других сервисов прямо на телевизоре

Для просмотра телеканалов используется универсальная приставка STB , которая преобразует цифровой сигнал в стандартный видеосигнал, и выводящее его на экран вашего телевизора. Более детально об оборудовании вы можете прочитать на странице http://ipnet.ua/equipment.html. Установка, подключение и настройка оборудования осуществляется бесплатно. Дополнительно оплачиваются только расходные материалы.

Возможности приставки:
– просмотр телеканалов по IPTV
– воспроизведение видеофайлов с USB-носителей – флешек, внешних жестких дисков
– воспроизведения видеороликов и фильмов с сетевых ресурсов
– поддержка воспроизвидения файлов самых различных видеоформатов
– просмотр видеофильмов и телепередач в качестве высокой четкости HD

Количество каналов постоянно расширяется. Заказав услугу цифрового телевидения, Вы можете наслаждаться просмотром телеканалов не только по телевизору, но и с использованием компьютера, смартфона или планшета.

Телевізор преміум-класу від LG та Swarovski

lg-swarovski-led
Південнокорейська компанія LG є одним зі світових лідерів у виробництві електроніки, але популярністю у любителів елітних або унікальних пристроїв, вона не користувалася. Однак, тепер, люди, які можуть дозволити собі смітити грошима, можуть звернути на LG увагу, завдяки анонсу нового телевізора із зігнутим екраном OLED. На такому телевізорі зручно буде дивитись супутникові канали у HD якості, ви можете замовити Тест кардшаринга перед тим як оплачувати послуги телебачення.

На виставці IFA 2014 буде представлена ​​модель товщиною всього 4 мм і вагою 16 кг, яка сама по собі виявиться недешевої, але елітність їй додадуть діаманти Swarovski, розміщені на підставці. В опублікованому прес-релізі не згадується розмір діагоналі екрана, однак, враховуючи на яку аудиторію буде розрахована новинка, її характеристики і ціна будуть на відповідному рівні.

Домашні кінотеатри

Домашні кінотеатри або homecinema, сьогодні настільки досконалі, що можуть скласти конкуренцію будь-якому кінозалу. Потужна акустична система домашнього кінотеатру вводить глядача в дію кінофільму, створюючи так званий “ефект присутності”.

Крім того, домашні кінотеатри дозволяють дивитися фільми в найбільш зручною для Вас обстановці, не відволікаючись на зовнішні подразники.

Головна особливість домашнього кінотеатру – його здатність видавати багатоканальний об’ємний звук і виводити досить велике зображення на екран. Поєднання цих двох якостей і створює атмосферу присутності. Від функціональних можливостей кожного компонента домашнього кінотеатру – пристрої, що відтворює зображення і звук (DVD-плеєра, підсилювача), акустичної системи і телевізора, залежить якість звуку, зображення, передача динаміки фільму і так далі.

Не менш важливий і інтер’єр кімнати, в якій буде перебувати домашній кінотеатр. Так особливу увагу слід приділити місцем глядача, яке повинно знаходитися не далі півтора – двох діагоналей екрану телевізора. Між глядачем і екраном не повинно знаходитися сторонніх предметів, наприклад великих столів, ваз, квітів і так далі. Таким чином, ви зможете “відчути” динамку фільму в повну силу. Домогтися природного звучання можна, оббивши кімнату звукопоглинальним матеріалом і прибравши громіздку, що порушує гармонійний розподіл звуку, меблі.

Варто приділити більше уваги і розташуванню акустичної системи в приміщенні. Нерідко колонки аудіосистеми встановлюються непропорційно один одному, в результаті звук “розтікається” по кімнаті і не створює характерного “театрального звучання”. Якщо ви хочете провести перед покупкою домашнього кінотеатру ремонт приміщення, то можна замислитися про вбудовані колонках, які обов’язково порадують свого власника абсолютно чистим звуком.

Вікно з віртуальною реальністю (відео)

Проект під назвою Touch the Train Window являє собою прозоре вікно для поїзда, яке дозволяє віртуальна графічна взаємодія з реальним пейзажем. Так, наприклад, інтерфейс дозволяє додати до нього повітряні кулі, літаки або птахів, наблизити та віддалити окремі об’єкти. Система використовує поєднання Kinect, openFrameworks, iPhone, проектора і модуля GPS. Як це працює можна подивитися в продовженні.

Смотрите новый интересный сериал стрела онлайн.

Аналогове ТБ в Україні вимкнуть до 2013 року

Національна рада з питань ТБ і радіомовлення має намір вимкнути аналогове мовлення до 2013 року. Про це повідомив голова регулятора Володимир Манжосов, передає кореспондент «proIT».

«Ми можемо констатувати, що перший етап переходу на цифрове мовлення пройдено. Тобто менше, ніж за рік, а таких темпів не знала жодна європейська країна, сигнал поширюється на всю територію України, відповідно до умов ліцензії провайдера («Зеонбуд»), – повідомив Володимир Манжосов.

Він нагадав присутнім, що відповідно до взятих зобов’язань в рамках резолюції Женева-2006 Україні повинна повністю вимкнути аналогове мовлення і перейти на цифрове до 2015 року. «Проте, я думаю, що нам вдасться це зробити значно раніше, можливо, до 2013-го», – сказав він.

ibm cloud