Проблема з автологуванням

Отримайте допомогу з встановлення та використання phpBB 3.0.х
Відповісти
Pit
Повідомлень: 1
З нами з: 21 липня 2011, 19:08

Проблема з автологуванням

Повідомлення Pit » 21 липня 2011, 19:13

Привіт. Встановив phpbb 3.0.7 версії. Після авторизації адресна строка браузера виглядає ось так: mijsite.com/forum/index.php?sid=7b74543bd997a24cee1bc72ea978fbfa
При будь якій- наступній спробі зайти не на mijsite.com/forum/index.php?sid=7b74543bd997a24cee1bc72ea978fbfa а просто mijsite.com/forum/ авторизація автоматично не проводиться і потрібно знову самому вводити логін і пароль. і так щоразу.

Аватар користувача
KDit
Повідомлень: 27
З нами з: 17 травня 2011, 12:20

Re: Проблема з автологуванням

Повідомлення KDit » 27 липня 2011, 17:57

Якщо я правильно зрозумів; постав галочку після (напроти) форм вводу логіна і пароля - Запам'ятати мене з цього комп'ютера.

Amator
Повідомлень: 11
З нами з: 26 червня 2011, 10:43

Re: Проблема з автологуванням

Повідомлення Amator » 18 грудня 2011, 12:54

Pit писав:Привіт. Встановив phpbb 3.0.7 версії. Після авторизації адресна строка браузера виглядає ось так: mijsite.com/forum/index.php?sid=7b74543bd997a24cee1bc72ea978fbfa
При будь якій- наступній спробі зайти не на mijsite.com/forum/index.php?sid=7b74543bd997a24cee1bc72ea978fbfa а просто mijsite.com/forum/ авторизація автоматично не проводиться і потрібно знову самому вводити логін і пароль. і так щоразу.
Скоріше за все ви не правильно виставили налаштування cookies у панелі адміністратора.

Відповісти