Вилазить "Parse error", що це?

Отримайте допомогу з встановлення та використання phpBB 3.0.х
Yelik
Повідомлень: 50
З нами з: 06 вересня 2009, 16:29

Re: Вилазить "Parse error", що це?

Повідомлення Yelik » 24 вересня 2013, 21:57

Support писав:Спробуйте скопіювати усі файли з версії 3.0.10 з папки \includes\db на хостинг ще раз
Перезалив. Стало працювали відновлення паролю по пошті. Але і далі при спробі зайти в адмінці в налаштування CAPTCHA чи скористатись "Резерним копіюванням БД", вилазить наступна помилка:

Parse error: syntax error, unexpected T_CASE in /var/www/virtual/volleyball.lviv.ua/htdocs/includes/db/db_tools.php on line 1716

Які ще варіанти відкачати систему?

Аватар користувача
Sherlock
Повідомлень: 30
З нами з: 11 грудня 2012, 19:19
Контактна інформація:

Re: Вилазить "Parse error", що це?

Повідомлення Sherlock » 28 вересня 2013, 15:02

Викладіть ./includes/db/db_tools.php сюди рядок 1716 + / - 10 рядків

Yelik
Повідомлень: 50
З нами з: 06 вересня 2009, 16:29

Re: Вилазить "Parse error", що це?

Повідомлення Yelik » 28 вересня 2013, 17:26

Sherlock писав:Викладіть ./includes/db/db_tools.php сюди рядок 1716 + / - 10 рядків
db_tools.zip
(11.26 Кіб) Завантажено 766 разів

Yelik
Повідомлень: 50
З нами з: 06 вересня 2009, 16:29

Re: Вилазить "Parse error", що це?

Повідомлення Yelik » 01 жовтня 2013, 18:20

Sherlock писав:Викладіть ./includes/db/db_tools.php сюди рядок 1716 + / - 10 рядків
Дивились? Що скажете?

Аватар користувача
Sherlock
Повідомлень: 30
З нами з: 11 грудня 2012, 19:19
Контактна інформація:

Re: Вилазить "Parse error", що це?

Повідомлення Sherlock » 01 жовтня 2013, 20:09

Деякий код був вирізаний. Пробуйте.
db_tools.zip
(11.66 Кіб) Завантажено 657 разів

Yelik
Повідомлень: 50
З нами з: 06 вересня 2009, 16:29

Re: Вилазить "Parse error", що це?

Повідомлення Yelik » 02 жовтня 2013, 20:50

Sherlock писав:Деякий код був вирізаний. Пробуйте.
db_tools.zip
Точніше додано!? Як би там не було, але помилки лишились :(

Правда в мене таке враження, що воно того файла не перезаписало. Розмір не змінився, крім того я пробував на сервері його видалити, то не зміг :?

Відповісти