Як встановити швидку відповідь?

Усі модифікації phpBB обговорюємо тут.
Аватар користувача
Support
Адміністратор сайту
Повідомлень: 221
З нами з: 03 грудня 2007, 23:34
Звідки: Lutsk
Контактна інформація:

Re: Як встановити швидку відповідь?

Повідомлення Support » 11 березня 2011, 09:32

Прошу:
quick.jpg
quick.jpg (177.85 Кіб) Переглянуто 15876 разів

shaman
Повідомлень: 14
З нами з: 14 лютого 2011, 17:23

Re: Як встановити швидку відповідь?

Повідомлення shaman » 29 березня 2011, 15:22

Знайшов цю функцію, але потрібна ще функція "як цитувати виділене" та вставка імя юзера у пост, а її немає у стандартній функції Ш.В.

Аватар користувача
KDit
Повідомлень: 27
З нами з: 17 травня 2011, 12:20

Re: Як встановити швидку відповідь?

Повідомлення KDit » 30 травня 2011, 18:39

У закладці Форуми! :lol:

Yelik
Повідомлень: 50
З нами з: 06 вересня 2009, 16:29

Re: Як встановити швидку відповідь?

Повідомлення Yelik » 17 вересня 2011, 01:56

Повертаючись до цього мода. З часом користування виникло питання: вибираю зноску імені користувача, вставляє, виділене жирним шрифтом у вікно швидкої відповіді, курсор в тій же лінійці. Коли починаю друкувати, курсор перескакує на наступний рядок і друкується текст в наступному рядку :? Як зробити, щоб курсор залишався в тому ж рядку і після ніку автоматично ще й ставило кому?

Amator
Повідомлень: 11
З нами з: 26 червня 2011, 10:43

Re: Як встановити швидку відповідь?

Повідомлення Amator » 30 жовтня 2011, 20:57

Зараз точно не можу сказати, але наскільки пам'ятаю потрібно в файлі стилів який відповідає за відображення теми(viewtopic_body.html) змінити код вставки у JavaScript

Аватар користувача
KDit
Повідомлень: 27
З нами з: 17 травня 2011, 12:20

Re: Як встановити швидку відповідь?

Повідомлення KDit » 18 березня 2012, 11:29

Ось:
Зображення

Аватар користувача
Sherlock
Повідомлень: 30
З нами з: 11 грудня 2012, 19:19
Контактна інформація:

Re: Як встановити швидку відповідь?

Повідомлення Sherlock » 23 січня 2013, 18:59

victordnepr писав:народ як ви його ставили???? не працює!!!!!!!!!!!!!!

як я робив завантажив Olympus_QR_1.6.7.zip
перекинув з нього все на форум (вміст папок root)
потім завантажив install.php який на форумі російської підтримки давався
запустив......пише
Вы не внесли изменения в файлы в соответствии с инструкцией по установке мода.
що робити як поставити????
Разом з модом є інструкція.
В даному випадку вона називається QR_pbpBB3.xml

Відповісти