Дитячі іграшки

IT-технології заполонили ринок і дитячих іграшок, від хайтек-новинок перехопляє подих і у дорослих, котрі бачучи таке і порівнюючи з іграшками їхнього дитинства далеко в душі заздрять своїй малечі.

Ось і цього року компанія Hasbro випустила нову версію популярної іграшки, у вигляді синього волохатого інтерактивного вихованця. В якості очей цього звірка, використана пара РК-дисплеїв, на яких відображаються різні емоції. Під час розмови Furby відкриває свій жовтий дзьоб з червоним язиком всередині. Над очима розташований ІК-датчик. Якщо надовго залишити вихованця без уваги, він почне сумувати, а з часом може і зовсім почати сходити з розуму, проте на відміну від Тамагочі, не помре від голоду. Не дивно, що новинка не обійшлася без інтеграції з iOS.

Купите своим детям детские игрушки киев недорого.

Дослідницька група токійського технологічного інституту розробила робота, у вигляді м’якої іграшки. Таке рішення додає міцності конструкції і робить дружелюбним зовнішній вигляд. Усередині робот має жорстку структуру, оснащений сервоприводами і датчиками, які фіксують положення тіла для створення анімаційної моделі на комп’ютері.

Перегляньте також і відео цієї забавки:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *