Фахівці Cellebrite здатні зламати будь-який iPhone

У своєму рекламному релізі ізраїльська компанія Cellebrite заявляє, що їй під силу зламати будь-який смартфон, що працює під Android, а також під iOS 5 і більше новими операційними системами. Дана інформація була підтверджена неназваним джерелом з правоохоронних органів США. До речі, в пресі вже згадувалося, що Cellebrite активно працює з правоохоронцями з Північної Америки.

Здатність фахівців компанії зламати будь-який смартфон на Android і абсолютно будь-який пристрій, що працює на iOS 5 і всіх новіших операційних системах, аж до iOS 11, офіційно підтверджується і повідомленням на сайті Cellebrite.

Створення колцентру за допомогою фахівців компанії IPtel – це найкраща інвестиція задля розвитку вашого бізнесу. Фахівці https://iptel.ua/call-center/ надійно, швидко і якісно вирішать будь-які питання, пов’язані з установкою, створенням, налаштуванням, автоматизацією центрів обробки дзвінків різної складності.

За інсайдерською інформацією з правоохоронних органів США, послугами компанії американці вже користувалися восени 2017 року. Експерти з Ізраїлю «обробляли» смартфон Apple iPhone X Абдулмаджід Саїді (Abdulmajid Saidi), підозрюваного в контрабанді зброї. Деякі ЗМІ стверджують, що зв’язку Cellebrite зі спецслужбами почалися ще раніше. За непідтвердженою інформацією, саме ізраїльтяни допомогли ФБР проникнути в смартфон iPhone 5C, що належав злочинцям, які вчинили в грудні 2015 року теракт в Сан-Бернандіно.

Вартість злому одного пристрою становить $ 1500.. Сам процес проникнення відбувається в лабораторії компанії. Методику і інструментарій, необхідні для злому смартфонів, Cellebrite не розкриває. Це робиться для того, щоб високотехнологічні компанії, типу Apple, не змогли вивчити прогалини в захисті своїх пристроїв і ліквідувати їх.

Деякі інтернет-видання висловлюють припущення, що злом версії iOS 11.1.2 може бути здійснений Cellebrite за допомогою вразливості, знайденої раніше експертом з Google. Таким чином, існує ймовірність, що злом останніх версій iOS не під силу ізраїльським фахівцям.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *