Фанера та пиломатеріали

Фанера – це дерев’яні панелі, котрі складаються з тонких склеєних між собою листів шпону. Для досягнення великої міцності властивостей фанери листи шпону розташовуються поперек, тобто напрямок волокон двох послідовних шарів розташоване під кутом 90 º.

Фанерні листи складаються як мінімум із трьох шарів шпону товщиною 1,4 – 3,2 мм.Все шари шпону в березовому фанері виготовлені з берези.Березовая фанера застосовується там, де потрібні особливі навантаження і / або жорсткі і гладкі поверхні. Усі шари шпону в фанері виготовляються з хвойних порід деревини (ялина, сосна). У хвойної фанери легка вага і економічно ефективна, що широко використовується для будівництва.

Покриття та порізка за розміром перетворює фанерні панелі готовому до установки продуктам. Для поліпшення опору фанери на знос, вплив хімічних речовин і погодних умов, поверхню фанери покривається різними матеріалами. Використання різних покриттів для ламінування фанери: плівок, ПВХ, композитних матеріалів, покращують фрикційні властивості панелей.

Ви завжди можете ДСП, МДФ, ДВП, пиломатеріали фанера купить в компанії “Транс Лок”, яка насьогодні має свої виробничі потужності, філії, автопарк і є офіційним дилером ряду лідируючих заводів виробників деревинно-плитних матеріалів, котрий включає спеціальну продукцію для численних областей застосування. А також пропонує нанесення шпону на усі види дерево-плитних материалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *