Гості Олімпіади-2024 літатимуть по Парижу на аеротаксі

Через п’ять років в Парижі пройдуть літні Олімпійські ігри. Потік туристів у французькій столиці різко зросте. Транспортний колапс дуже вірогідний. Щоб не допустити його, влада зважилася на радикальні заходи. Вони впровадять аеротаксі.

Повітряне безпілотне таксі буде надано компанією Airbus. Воно оперативно доставить пасажирів з аеропорту імені Шарля де Голля прямо в місто. Автобусом ж їм довелося б їхати приблизно годину. По повітрю туристи облетять пробки, заощадивши чимало часу для заселення в готелі і відвідування змагань.

Аеротаксі будуть виконувати рейси раз в 6 хвилин. До фіналу поточного року чиновникам належить обрати точку в місті для посадкового майданчика. На зведення її потрібно ще півтора року.

Для успішного втілення в життя такого масштабного плану аеротаксі слід зробити безпечними, надійними, а також поєднуються з наявною інфраструктурою. Якщо технологія доведе свою ефективність навіть в умовах суворих навантажень Олімпіади, її можна буде вводити і в інших мегаполісах по всій планеті.

Поки що Airbus допрацьовує свої літальні апарати. Так, безпілотник AlbatrossOne був забезпечений конструктивно новим крилом. Особливий шарнір всередині нього знижує турбулентність, а також нарощує підйомну силу літака.

Турагентства алматы

Лучшие турагентства алматы обеспечат вам комфортный отдых и подберет лучшие путевки по всегда вігодной ценой. Это может быть и курортный отдых и экскурсионные туры по Европе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *