Ремонт квартири

Кожна повноцінна сім’я, щоб радувати себе, періодично робить в своєму будинку або квартирі ремонт. Починаючи свій перший в житті ремонт вони замислюються з чого ж почати, як все зробити за короткий час, якісно і економно, тому що не кожна сім’я може собі дозволити дорогий ремонт.

Наш з вами ремонт ми почнемо з того, що визначимося, з якої кімнати почнемо перевтілення і який у нас буде ремонт, капітальний або косметичний. Після того, як визначилися переносимо меблі в іншу кімнату.

Ми починаємо з того, що здираємо старі шпалери. Якщо ваші шпалери паперові, то ми просто беремо звичайну або з мильним розчином воду і наносимо її за допомогою валика або поляризатора на шпалери, головним чином не переборщити, щоб не зруйнувати структуру стін. Після ми за допомогою широкого металевого шпателя здираємо шпалери піддягаючи їх у напрямку від швів. Якщо ж ви на деяких ділянках шпалери погано відходять від стіни, то варто ще трохи завдати воду і почекати.

Якщо ваші шпалери флізелінові, то їх само легко здерти зі стін за допомогою шпателя.
Якщо ж ви робите капітальний ремонт, то варто поміняти проводку, вікно, якщо воно у вас старого варіанту, щоб у вашій квартирі стало більш тепліше і не так сильно було чутна шум, який відбувається за вікном.

Приступив до підлоги, якщо на вашому підлозі лежить стара рассохщая дошка, то її варто замінити на сучаснішу дошку: ламінат, паркет і т.д.

Далі ми приступимо до стелі, але перед цим підлогу варто застелити клейонкою або папером, якщо ваша стеля з перепадами, то варто його вирівняти за допомогою шпаклівки і дрібні нерівності відшліфувати. Але, а якщо стеля рівна, то для того щоб ваш стеля була більш білим, то варто його просто пофарбувати білою емаллю. І так стеля готова. Приступимо до стін. Якщо ваше рішення поклеїти шпалери, то варто на стіни нанести грунтовку, щоб сутичка шпалер зі стіною була краще, а після приступити до поклейки шпалери. Є два способи поклейки шпалер: стик у стик, він використовується для більш товстих шпалер, щоб не було видно швів, другий спосіб внахлест, який відповідно використовується для тонких шпалер. Якщо ж ви вирішили пофарбувати стіни, то перед початком треба стіни вирівняти шпаклівкою і відшліфувати висохлу зашпакльовану поверхню наждачним папером, щоб стіна була ідеально рівною і не було видно нерівностей, потім перед фарбуванням, наносимо грунтовку для меншої витрати фарби і кращого зчеплення з оздоблювальної фарбою. Після того, як стіна повністю висохла можна приступити до фарбування. Фарбування стін може бути різних видів: можна пофарбувати стіну звичайним валиком, а можна застосувати різні види рельєфних валиків.

І так найбрудніша робота зроблена, залишається все зайве винести з кімнати і приступити до миття вікон і підлоги. Після чого можна заносити вашу меблі в кімнату і розставляти, як вам завгодно.

ремонт квартир цены – це складний трудомісткий процес, при якому треба мати достатньо вільного часу і терпіння, зате після того, як ремонт буде зроблений, ми з радістю будемо знаходитися в нашому будинку або квартирі і з задоволенням кликати гостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *