RX-Host – нова якість послуг хостингу

хостинг в украине RX-host – надавач недорогих, і в теж час, якісних послуг з реєстрації доменних імен , надання послуг як віртуального хостингу так і оренди віртуальних серверів на базі власного дата-центру з резервними живленням і зовнішніми інтернет каналами.

Для великих веб сайтів з великою відвідуваністю таких як: форуми, чати, електронні дошки оголошень, електронні магазини і багатьох інших великих проектів в мережі Інтернет, найчастіше використовують фізичні виділені сервера, а не звичайний хостинг . Однак фінансові витрати купівлю і підтримку власного сервера зовсім немаленькі.

Якщо раптом звичайний хостинг для сайту перестав задовольняти Ваші вимоги, а грошових коштів на купівлю свого фізичного сервера немає – є досить простий вихід! Практично всіма перевагами фізичного сервера, володіє віртуальний виділений сервер, відомий так-же як VPS або VDS, фінансові витрати на який значно менше.

Віртуальний хостинг сайту – це фізичне розміщення сайту на обладнанні хостинг провайдера, яке має постійний зв’язок з мережею Інтернет по високошвидкісних виділених каналах , у ряді випадків з подвійним і більше резервуванням.

Завдяки даній послузі хостингу, забезпечується постійний доступ до веб-сайту з будь-якого місця земної кулі і в будь-який час доби, за адресою, яка заздалегідь зареєстрував клієнт, тобто власником цього веб-сайту. Віртуальний хостинг повсюдно використовується величезною кількістю компаній як малого, так і середнього бізнесу, тому що він забезпечує значну економію коштів.

Суть полягає в тому, що власник інтернет ресурсу перекладає частину турбот з підтримки працездатності сайту на хостинг провайдера, який у свою чергу забезпечує:

– Цілодобову підтримку дорогого серверного обладнання

– Утримання постійного з’єднання з інтернетом.

– Настройку всього необхідного програмного забезпечення для високої якості надання послуг хостингу

– Регулярне оновлення всіх необхідних програм

До основних можливостей віртуального хостингу відносяться:

– Поштовий хостінг: дає можливість використовувати єлектронную пошти в певному домені, що дозволяє отримати доступ до своєї єлектронной пошті як через браузер, так і через спеціальний поштовий клієнт.

– Хостинг баз даних: тут мова йде про підключення баз даних MySQL; Oracle; PostgreSQL та інших.

– PHP хостинг – це послуга доступу до PHP-фреймворк і інтерпретатору PHP, а так-же до додаткових бібліотекам (наприклад Zend Optimizer; Suhosin Extensions; IonCube Loader), установкам різних встановлених і власних веб-додатків: систем організації форумів; систем управління сайтами (CMS), блогами, галереями і т.д.

Основні переваги віртуального хостингу:

– не висока вартість;

– Відсутня необхідність самостійного обслуговування сервера.

Управління сервером – це досить складна операція, здійснювана професіоналами своєї справи, і для більшості власників інтернет сайтів така розкіш не завжди доступна.

У такій ситуації одним з виходів є віртуальний хостинг.

Величенне кількість веб-сайтів в мережі використовують віртуальний хостинг. Власник веб ресурсу отримує віртуальний веб-сервер, ресурси якого розподіляються одночасно між декількома користувачами. Основним Плюсом такого способу розміщення сайту є низька вартість утримання, а також відсутність необхідності розбиратися в тому, як працює веб-сервер, оскільки підтримка роботи цього сервера (і всіх обслуговуючих їм ресурсів) лягає на плечі служби технічної підтримки .

В даний час більшість людей віддає свою перевагу віртуальному хостингу сайтів, так як він дає дійсно оптимальні умови для роботи сайтів невеликих і середніх компаній і виходить так, що переваг у такому вигляді розміщення сайтів значно більше, ніж недоліків.

Багато відомих хостинг-провайдерів пропонують послугу – дешевий хостинг украина . Хоча при цьому дешевий зовсім означає поганий, так в ньому можуть діяти деякі, зовсім не критичні в певних випадках обмеження.

Купуючи хостинг , Ви як користувач, отримуєте певну, вибране Вами самими, кількість дискового простору на сервері, підтримку процесів, які забезпечують коректну роботу веб-сайтів.

При цьому рівень технічної підтримки у дорогого і дешевого хостингу практично не відрізняється.

Відрізнятися може тільки пакет послуг за кількісними характеристиками, а не за якісними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *