Вуха Гугл – Google Sound Search

Забули назву пісні? Вийшов додаток Google Sound Search для Ice Cream сендвіч, який не потребує доступу root.

 

Якщо ви бачили День № 1 Keynote на Google I / O 2012 року, може бути, ви помітили, однією з багатьох нових можливостей Android 4.1 (“Jelly Bean) було щось під назвою” Що це за пісня? … Прозваний “Google Ears” командою Android. Пізніше ми дізналися, офіційна назва цього додатка є пошук Google Sound Search.

Вона встановлюється у вигляді віджета і гачки прямо в Google Music, готові надати один клік ідентифікації пісню, яку ви граєте, а також обкладинки альбомів (у формі ескізів) та цінової інформації. Звук посилання пошук безпосередньо в магазині Play Google, для зручності одним клацанням миші замовити будь-якої пісні або альбому.

Добре, в цьому немає нічого нового.  Sound Search імітує популярний 3-сторонніх додатків, як Shazam і SoundHound. Але ходять чутки, що остаточної версії Jelly Bean встановить Sound Search як рідний додаток, в результаті чого, як збільшити швидкість і більш тісних зв’язків з іншими Google послуг.

Звичайно, ми не будемо знати остаточні деталі до звільнення Jelly Bean, заявив, що буде заплановано на середину липня.

Не любите чекати? Вам пощастило, XDA-розробники витягнули код Sound Search з Google Developer Preview з Android 4.1. додатково до  ZIP-архіву прошивки доступні різні додаткит, в тому числі і root тільки і неroot, а також один з прозорим  віджетом.

Діючи за принципом: “Чому б і ні?”, MobilePhonesFan надає посилання на всі доступні APKs Звук Google Search. Ці APKs були перевірені і, здається, працює на більшості пристроїв під управлінням Android v4.x – іншими словами, будь-який оборот від «Морозиво Сендвіч” через попередній перегляд Jelly Bean розробника.

Посилання для скачування нижче. Ми рекомендуємо перевіряти всі з них перед вибором кращого для вашого застосування. Як завжди, YMMV. Крім того, слід зазначити, що деякі Android телефонів вимагають перейменувати файл установки, від “АПК” в ZIP. Якщо посилання ламати, ми переглядати або змінювати їх у міру необхідності.

Поки ви на нього, ви також можете спробувати нові Jelly Bean оновлення Android магазин Play Google. Ця версія (v3.7.11) приносить більше контенту у вигляді телевізійних шоу і журналів завантаження, а також довгоочікуваний “Купити зараз” варіант для перегляду фільмів Google Play.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *