Як вибрати форму для персоналу ресторану чи кафе?

Форма на офіціантах часто перше що бачать відвідувачі, входячи у ваш ресторан чи кафе. Між підготовкою меню, плануванням, наймом співробітників – форма для персоналу часто незаслужено знаходиться в низькій пріоритеті. Чистий, професійна уніформа завжди створює позитивне враження і робить ваш бренд запам’ятовується. Зручний одяг дозволить вашим співробітникам сконцентруватися на клієнтах.

Ось кілька порад, які допоможуть зробити вибір уніформи.

Визначтеся, хто ви
Ваш ресторан, ймовірно, відноситься до однієї з двох категорій: класичний або стильний. Стильним ресторанам потрібна запам’ятовується форма для офіціантів, така, що допомагає клієнтам визначити, до кого вони можуть звертатися за допомогою і для замовлення. Зв’язаний фірмовий вигляд створить враження спільної роботи команди співробітників. Подумайте про те, що ви хочете щоб бачили клієнти: гостроту? традиції? міський стиль? ретро? домашній затишок? і т.д. Підбирайте форму для офіціантів в стилі і гармонії з обстановкою приміщення та бренду.

У класичному ресторані форма персоналу повинна передавати відчуття, що ваші гості збираються, щоб отримати додаткові особливу увагу. Для цього ніколи не завадить додати глянцю і лиску. Але не варто забувати, що фартухи та халати повинні бути не тільки модними, але і практичними. Як і у випадку з стильними ресторанами, брендинг є важливим елементом, але в класичному ресторані потрібно приділяти більше уваги атмосфері, ніж особистості. Виберіть стиль уніформи, який покращує настрій і змусить посміхатися ваших клієнтів.

Практичність уніформи
Напевно ви хочете щоб ваші офіціанти, не тільки добре виглядали, а й відчували себе комфортно. Озирніться навколо, оцініть обстановку – це допоможе нам зробити правильний вибір. Довгі рукави у сорочка не будуть кращим вибором для офіціантів, що працюють влітку на вулиці під палючим сонцем. Подумайте про прохолодною бавовняної тканини якщо у вас швидке обслуговування. Це допоможе вам заощадити і на кондиціонерах. Хоча в нашій країні найчастіше потрібен теплий жилет або піджак, які потрібно підбирати відповідно з сорочкою і брюками. Будь-яка тканина, яку ви обираєте, повинен бути дуже міцною і здатною витримати безліч прань. Ви завжди можете отримати у mogotex консультацію про види і призначеннях тканин, спеціально розроблені для співробітників ресторанів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *