Килими тепер можна придбати і в інтернеті

Майже кожен вид інтер’єру потребує невеликого додатку у вигляді килима. Сьогодні це – не крайня потреба, а прикраса. Декорують своє житло виробами, які пропонує купить здесь інтернет-магазин килимів, ваш будинок стане відразу в рази прекрасніше.

На сайт ковры.укр ви підберете гарні, м’які, прості в догляді, стійкі до забруднень, які поглинають звуки, ворсисті або безворсовие килими виробництва Білорусі, Бельгії, Молдови, Греції, Голландії, Польщі, Туреччини, Узбекистану, України та Індії. Вони не тільки перетворять кімнату, але і допоможуть з виділенням окремих її ділянок, утеплять підлоги.

У нас ви зустрінете круглі, овальні, прямокутні вироби, в формі овечої або коров’ячої шкури, які можна постелити на улюблене крісло. Розміри килимів також різні, нескладно буде визначитися з тим, який «дивиться» саме на вас. Є одно- і різнокольорові варіанти, строкаті, яскраві і не зовсім, світлі тони, килимки ручної роботи.

Доставка придбаного товару по Києву є безкоштовною, якщо сума вашої покупки перевищує 1500 грн, якщо менше ви платите фіксовану вартість доставки 100 грн.

Якістий килим на підлозі – запорука комфорту і гарного настрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *