Просування сайтів

Мало створити якісний сайт, потрібно його як слід розкрутити, донести інформацію про нього до цільового споживача, до людини, яка зацікавиться проектом і буде регулярно його відвідувати. Зрозуміло, популяризація інтернет-ресурсу можлива і своїми руками, але, як показує досвід, ефект від неї буде невеликим навіть при високих витратах на покупку реклами. Найкраще доручити це завдання фахівцям з просування, співпраця з якими дає гарантований результат. Кожен із способів просування ресурсу має свої переваги та недоліки
SEO – це комплекс технологій, що дозволяють підвищити позиції сайту в пошукових системах. Складаються списки ключових запитів, по яких знаходить ваш ресурс цільова аудиторія, і потім просувається усіма доступними «білими» методами: купівлею посилань на головних і внутрішніх сторінках, розміщенням статей, реєстрацією сайту в тематичних каталогах і так далі. Будьте впевнені: наш SEO-просування повністю легально і не призведе до бану сайту в пошукових системах.

Закажите качественное и гарантированное продвижение сайта у нас!

Якщо ви хочете, щоб про вашу компанію писали в щоденниках, блогах, на форумах і в соціальних мережах – задля цього існує SMO: Social Media Optimization, простіше кажучи – робота з людьми. Мета таких кампаній – не рекламувати товар для широкої аудиторії, а пропонувати відгуки про нього тільки зацікавленим людям. Залишилося тільки влаштувати масову істерію з приводу потрібної речі.

Вірусний маркетинг – це як яскрава ідея в незвичайній «упаковці» – ось і готовий рекламний вірус. Замовники самі розсилають його друзям і знайомим, поширюючи про себе потрібну інформацію

Контекстна реклама недарма користується неабиякою популярністю. Вона при відносно низьких витратах дозволяє привести на сайт не просто читачів, але людей, здатних принести вам гроші, – тобто потенційних клієнтів. Звичайно, всім приємно мати ресурси, на які кожен день заходять тисячі гостей з різних куточків країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *