Ринок криптовалют: основні напрямки розвитку

Криптовалюти активно розвиваються останніми роками, тому дуже важко слідкувати за останніми тенденціями, щоб обрати для себе оптимальні варіанти для вкладень. Через найрізноманітніші фактори поточний курс криптовалюти може суттєво змінюватись.

Дізнатись курс криптовалют онлайн не складає ніяких проблем, тому кожен зможе ознайомитись з останньою інформацією. Використовуючи доступні знання та методи, ви можете суттєво примножити свій капітал для оптимального розвитку. Кожен може обрати той варіант цифрових активів, який відповідає всім індивідуальним потребам та можливостям інвестора.

Процентні ставки

Ціна криптовалюти – це той показник, який постійно змінюється залежно від найрізноманітніших зовнішніх та внутрішніх факторів. Саме тому варто навчитись відрізняти корисні варіанти активів від тих, які не приносять користі. Наприклад, Біткоїн на даний момент – це одна з найпопулярніших криптовалют, яка надає можливість для суттєвого заробітку при правильному плануванні. При цьому купити криптовалюту буває не так просто через високі показники обміну та нерівноцінне співвідношення активів на ринку. У цьому випадку варто спочатку ознайомитись з усіма доступними варіантами для ефективних вкладень.

Темпи розвитку блокчейну дійсно вражають. Технологія стає все більш популярною, тому використовується для вирішення найрізноманітніших типових задач. Для перевірки всіх транзакцій зазвичай використовується спеціальний механізм Proof-of-stake. Він надає можливість користувачам суттєво знизити можливі ризики та оптимізувати витрати в процесі.

Процентні ставки на різноманітні типи цифрових активів та фіатних грошей дуже змінюються, що призводить до ризиків втрати великих коштів. Через банкротство перспективних проєктів сучасний ринок криптовалют зазнає багатьох втрат. На даний момент настає зменшення вартості багатьох цікавих криптовалют. Вартість крипти найближчими роками може змінитись у меншу сторону ще сильніше.

Вплив капіталу

Щоб зрозуміти особливості формування поточного ринку криптовалют, потрібно звернути увагу на можливості венчурного капіталу. На даний момент кількість таких капіталістів суттєво знизилась. Інвестори все менше вкладають кошти у цікаві та перспективні проєкти, тому отримують не такі великі чеки на вкладенні коштів. При цьому багато інвесторів купують різноманітні стартапи, що тільки розвиваються. Це означає, що найближчими роками криптовалютний сектор все одно буде розвиватись, але з меншою інтенсивністю.

Подальші прогнози для розвитку

Курс криптовалют залежить від найрізноманітніших факторів, тому потрібно слідкувати за розвитком сучасного ринку. Серед найбільш перспективних криптовалют варто звернути увагу на такі:

  • Це нове таке цікаве технологічне рішення для розвитку блокчейну. Дана технологія включає в себе використання інтернету, що побудований по принципу децентралізованих систем для спрощення різноманітних фінансових операцій. Це динамічний сегмент, що активно розвивається. Серед найбільш цікавих проєктів уваги заслуговують блокчейн-ігри, що доступні в режимі онлайн. Це потужний інструмент, що впливає на розвиток всієї індустрії.
  • Це також найбільш популярний сегмент розвитку, який пропонує широкі можливості для розвитку сучасного ринку. Ринок нефінансових токенів активно розвивається, тому пропонує можливість вигідної купівлі різноманітних варіантів активів. Усі великі компанії продовжують використовувати інвестиції для зрощення цікавих проєктів.
  • Тренд накопичення. Це також одна з можливостей для інвесторів, щоб зберегти власні активи, а також знизити втрати великої кількості криптовалют. Інвестори використовують різноманітні торгові інструменти для того, щоб зберігати цифрові активи цілими. Для накопичення використовуються спеціальні приватні адреси, а кошти з таких рахунків майже не виводяться. Зростання такої кількості невикористовуваних гаманців каже про падіння вартості крипти найближчим часом. При цьому кількість подібних інвесторів зростає. Вони заробляють на різниці ключової ставки, а також враховують різноманітні коливання ціни через різні фактори.

Ринок криптовалют привертає все більше уваги навіть звичайних користувачів, які ще не вирішили, як краще вчинити з цифровими активами. Різноманітні стрибки, коливання курсу та інші фактори призводять до суттєвих змін ринкової ситуації. Саме тому потрібно тримати руку на пульсі, а також вивчати курс криптовалюти, щоб дізнатись останні можливості та новини для інвесторів та звичайних користувачів. З криптою не варто поспішати. Це те поняття, яке потребує ретельного вивчення – усі найцікавіші процесі відбуваються на глибині. Цей сектор любить тишу та розвиток для отримання кращих результатів. Якщо ви готові чекати роками, то інвестиції окуплять себе.

Mini PC – найпотужніший кишеньковий ПК з Windows і Android

Mini PC від китайського стартапу не що інше, як кишеньковий ПК, що працює на повноцінній операційній системі Windows 10, втім можна встановити і Android. У базовій комплектації пропонується вже трохи застаріла версія Android 5.1, але за окрему плату є оновлення до Android 7.1. Також за доплату є можливість придбати спеціальний геймпад-тримач, щоб вийшла портативна ігрова консоль.

Mini PC забезпечений 14-нанометровим 4-ядерним процесором Intel Atom x7-Z8750 покоління Cherry Trail з 8 гігабайтами оперативної пам’яті і SSD-накопичувачем на вибір 128, 256 або 512 гігабайт, що дало підставу розробнику презентувати його як найпотужніший ПК в своєму класі. Автономність пристрою забезпечує акумулятор на 6000 мА*год.

Гаджет настільки компактний, що його можна носити в будь-якій сумці і навіть в досить великому кишені джинсів. Габарити корпусу складають 13.5 × 9, правда, товщина завелика – 1.6 см, але це пояснюється великою кількістю роз’ємів. Оснащення новинки включає в себе: слот для microSD, інтерфейс HDMI, порти USB, USB 3.0, гігабітний мережевий контролер, модулі бездротового зв’язку Wi-Fi, Bluetooth. Сенсорний HD-дисплей розміром 5 дюймів, але при необхідності до Mini PC можна підключити будь-який монітор, або телевізор. У комплект входить складна Bluetooth-клавіатура і футляр-підставка.

Міні-РС планується поставити споживачам у вересні 2018 року. Його вартість за попереднім замовленням становить 139 американських доларів. Ищете жилье в хорошем районе Киева? Не так давно Стартовали продажи квартир в современном ЖК «Гринвилль парк» в Киеве, который выгодно размещен в центре Киева на улице Пимоненко, 21. Это два дома по 26 этажей, всего 660 квартир с автономным отоплением, многоуровневым паркингом и гостевой стоянкой.

ELM327 Bluetooth версія 1.5 на чіпі PIC18F25K80

Зазвичай, щоб дізнатися і продіагностувати свою машину на помилки потрібно їхати в сервіс і платити чималі гроші, даний же прилад врятує від постійних відвідувань сервісного центру і періодичну витрату грошей. Звичайно таким пристроєм вже нікого не здивувати, але це не заважає бути йому корисним.

Сканер можна поставити практично в усі машини у яких є роз’єм OBDII, невеликий список підтримуваних машин можна подивитися тут, але в тому списку немає і половини підтримуваних машин. Прийнято вважати, що даний сканер працюватиме в будь-якій машині з OBD- II з 1996 року для американського ринку і з 2003 для європейського ринку, дизельні авто з 2004 року. Версій даного сканера незліченна кількість, є і 1.3, і 1.4, і 1.5, і навіть – 2.1, відмінностей не багато, одна з найголовніших відмінностей – дизайн. Найоптимальніша версія ELM327 Bluetooth 1.5 на чіпі PIC18F25K80 вона виглядає точно так само як і 2.1, дізнатись про справжню версію тільки за допомогою програми.

Чим відрізняються версії 1.5 і 2.1?
Версія 1.5 підтримує значно більше моделей автомобілів, ніж 2.1. Версія 1.5 підтримує протоколи SAE J1850 PWM (41.6 Кбод) и SAE J1850 VPW (10.4 Кбод).
ELM327 1.5 підтримує всі протоколи OBD-II:
ISO 9141-2 (5 baud init, 10.4 Kb)
ISO 14230-4 KWP (5 baud init, 10.4 Kb / fast init, 10.4 Kb)
ISO 15765-4 CAN (11/29 bit ID, 500/250 Kbaud)
SAE J1850 PWM (41.6 Kbaud)
SAE J1850 VPW (10.4 Kbaud)

Комплектація досить скромна: диск з ПЗ для Windows і, власне, сканер ELM327. Зовнішній вигляд теж нічого особливим не виділяється, він виглядає як і всі інші сканери за цю суму. Дуже добре, що він має досить скромні розміри (48х30х25мм), так як більшість інших сканерів можуть навіть не поміститься в роз’ємі, кришка не закриється і сканер буде просто стирчати нічим не захищений під торпедою.
Для роботи зі сканером використовувалася програма TORQUE версії 1.8.41 , але є й інші програми для роботи з OBD сканером. Після того як ми встановили програму ми бачимо заставку і робочий стіл. У програмі кілька робочих столів і на кожному розкидано велику кількість потрібних і не потрібних віджетів, в наступних скріншотах я вже налаштував свій робочий стіл. Кожен налаштовує його сам, так як у всіх різні потреби.

Для того, щоб почати використовувати сканер, його потрібно підключити в OBDII роз’єм, включити Bluetooth на смартфоні і знайти новий пристрій, який для з’єднання попросить код 1234. Відбувається це все досить швидко, є можливість підключити будь-який смартфон з Bluetooth версії від 2.1 +, далі відбувається автоматичне визначення протоколу і з’єднання з ЕБУ автомобіля. У даній машині протокол був визначений як ISO-15765. Для подальших підключень сканера краще вибрати пристрій в настройках вручну (так як з повторними підключеннями можуть виникнути проблеми).
Після того як ви все підключіть і зайдете в програму вам треба буде ввести деякі дані Вашої машини. А саме: обсяг двигуна; вага машини з урахуванням водія, бака і т.д .; Тип двигуна; обсяг бака і кількість обертів. На скріншоті нижче це перша частина, друга і третя це дані додатки з можливістю редагування.
У програмі є безліч доступних приладів і таке ж безліч робочих столів (сім), але багато приладів можуть бути не доступні, це все залежить від машини. У нашому випадку доступні ці (постарався зробити коротший, але вийшло все-одно багато):
Ще кілька скріншотів з налаштувань сканера (тут і можна побачити, що версія сканера 1.5):
Отже, тепер давайте розберемося з основними приладами. Зробив найбільш оптимальний для себе стіл.
1) Швидкість. Під час руху неквапливо змінюється. Показує щодо точно.
2) Обороти двигуна. У заведеної машині це значення дорівнює приблизно 700-850.
3) Середня витрата на 100 км.
4) Миттєвий витрата. Коли машина стоїть – його немає.
5) Це температура охолоджуючої рідини.
6) Температура повітря (на вулиці).
7) Загальний пробіг з першого підключення сканера.
8) Пробіг за час поточного підключення сканера.
9) Напруга акумулятора.
10) Вартість поїздки.

Ну і найголовніше – це можливість перевірки автомобіля на наявність помилок і стирання їх. У мене їх не було. Також існують версії ELM327 для iOS – на базі WiFi через те, що Bluetooth у пристроях Apple зарізаний

Виявлена критична уразливість Wi-Fi-мереж в усьому світі

За заявою фахівців, протокол шифрування, що відповідає за захист даних користувачів Wi-Fi, містить кілька серйозних вразливостей, і тепер всі користувачі інтернету, які підключаються через цей вид бездротового з’єднання будинку, в офісі або в кафе, опинилися під загрозою. Зловмисники зможуть не тільки визначити пароль мережі, але і перевіряти активність користувачів і захоплювати всі види потоків інформації, в тому числі паролі і відео з веб-камер.

Принципово сам факт виявлення критичних вразливостей не означає, що атаки розпочнуться негайно, проте всі користувачі тепер під загрозою втрати даних. Ситуація може бути виправлена ​​тільки при оновленні систем безпеки. Зараз захищеними можуть відчувати себе тільки користувачі, які застосовують протокол HTTPS. Все те, що відправлено зі смартфона або ПК у вигляді звичайного тексту, знаходиться під загрозою перехоплення даних. Виходом із ситуації також можна назвати використання VPN (забороненої в Росії з 1 листопада, заборона торкнеться тільки заборонених сайтів).

Експлойт KRACK (Key Reinstallation Attacks) використовує деякі уразливості в протоколі безпеки WPA2, який найбільш часто зустрічається при ідентифікації користувачів в особистих і офісних мережах Wi-Fi. На даний момент йде швидке оновлення всіх систем безпеки для програмних і апаратних компонентів Wi-Fi мереж від виробників маршрутизаторів. До остаточного вирішення проблеми рекомендується утриматися від використання Wi-Fi для передачі секретних і / або строго конфіденційних даних.

Протокол WPA2 був введений ще 13 років тому і морально застарів, тому проблема повинна була виникнути рано чи пізно.

Почему люди все чаще выбирают квартиры в загородных комплексах, читайте в статье Лучшие виды от застройщика в Броварах.

Кращий надувний диван для захоплюючих пригод


KAISR – це надувний шезлонг, який можна взяти з собою куди завгодно – в похід на природу, до моря, на дачу або музичний фестиваль. Він легко надувається і не вимагає насоса. Достатньо направити виріб проти вітру, “набрати” повітря, після чого закрити отвір. Спеціальне кріплення надійно утримує набране повітря. KAISR витримує навантаження в 250 кілограм протягом шести годин. А тому на ньому зручно може розташуватися до трьох осіб. Виріб легко розкладається і згортається, а для перенесення використовується сумка розміром всього лише 19х36 см. У розкладеному вигляді його габарити складають 225х85 см, вага – 1,3 кг. KAISR виготовлений з водостійкої високоякісної парашутної тканини і його можна розкласти на будь-якій поверхні – на каменях, траві, або піску, не боячись пошкодити. Підійде він і в якості пляжного матраца для водних розваг. На Indiegogo проект вже набрав понад 2,5 мільйони доларів пожертвувань, а будь-який бажаючий може придбати KAISR за 84 долари США (більш дешеві пропозиції закінчилися). Себе домой купить диван недорого вы можете на сайте SmalLux.

Остання версія iOS розпізнає неоригінальні дисплеї в iPhone

Розробники оновили версію iOS до 11.0.3, додавши в неї функцію виявлення неоригінальних екранів, нерідко встановлюються в смартфони при зверненні в несертифіковані Apple ремонтні майстерні. Власники iPhone 6S вже повідомляли, що після того, як відремонтували смартфон, сенсорний ввід перестав працювати, оскільки на дотики екран не реагував. Як з’ясувалося, в процесі ремонту клієнтам встановлювали контрафактні екрани, найчастіше спочатку відрізнити від оригінальних. Представники Apple рекомендують ремонтувати пристрої лише в сертифікованих закладах. Тільки так можна уникнути установки підроблених елементів, а також минути ремонту низької якості.

У році, що пішов чимало iPhone вийшло з ладу з появою в iOS «помилки 53». Вона виникала тільки на пристроях, що отримали нові дисплеї не в майстернях Apple. Це призвело до масового обурення користувачів з позовними заявами до суду, через що виробник здався і скасував примусове блокування таких iPhone.

За словами розробників, нова функція призначена для попередження користувача про ремонт низької якості і коригування некоректної роботи неоригінальних екранів.

Частина експертів вважає, що дане оновлення – черговий виток у холодній війні між незалежними організаціями по ремонту і Apple. Компанія реалізує офіційні запчастини лише авторизованим майстерням, що оплачують ліцензію і пропонує строго певний набір послуг. Тому прийнято вважати, що інші сервіси набувають матеріали і запчастини в Китаї. А це – дуже погано для продукції Apple в цілому, остільки завдає шкоди репутації та іміджу компанії, що випускає тільки висококласну техніку. Правда, справедливості заради зауважимо, що користувачі звертаються в інші майстерні переважно через немислимою дорожнечі послуг в сертифікованих сервісах. Continue reading