Оптимізація сайтів за допомогою TurboSEO

Пошукове просування сайтів в пошукових системах – це робота з підвищення позицій сайту по певних запитах. Простіше кажучи, користувач набирає в стрічці пошуку Гугда або Яндекса фразу, яка відповідає тематиці вашої діяльності, наприклад “купити куртку” і отримує у відповідь від пошукової системи результати, побачивши посилання на ваш сайт серед першої десятки результатів пошуку, переходить на ваш сайт і знаходить те, що шукав.

Оптимізація сайту на http://turboseo.net.ua/ включає індивідуальну програму просування сайту в пошукових системах, проведення комплексу робіт з оптимізації ресурсу, надання звітів про результати роботи. Пошукове просування сайту в комплексі з інтернет-рекламою знімає тимчасові обмеження і дозволяє отримувати стабільно високий результат. Таким чином, розкрутка буде поступово набирати обертів, а з контекстної реклами ви вже будете мати відвідувачів.

Всі роботи по оптимізації сайту розділяються на кілька етапів, і, в більшості випадків, першим і обов’язковим є етап аналізу та аудиту. На цьому етапі аналізуються зовнішні та внутрішні фактори, що впливають на розкрутку сайту, проводиться аналіз трафіку, моніторинг позицій в пошукових системах. Підсумком роботи на даному етапі стає звіт та рекомендації щодо застосування отриманих результатів. По них складається семантичне ядро (список пошукових запитів, за якими буде проводитися просування сайтів), яке узгоджується з Вами.

Потім починається безпосередньо процес оптимізації сайту. Спочатку вносяться корективи в структуру ресурсу, код, контент. Далі роботи по розкрутці сайту ведуться безперервно, що гарантує оперативне реагування на будь-які зміни в роботі пошукових систем та інших зовнішніх факторів. Постійно проводиться моніторинг позицій ресурсу і ваших найближчих конкурентів, також для своєчасних внесень корегувань у просування сайту.

Першим недоліком розкрутки сайту, на відміну від інтернет-реклами, є те, що результат роботи оптимізатора видний не відразу: перші помітні результати оптимізації будуть через 2-3 місяці. Другим недоліком розкрутки є можливість втратити лідируючі позиції сайту через зміну алгоритму роботи пошукової системи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *