Кишеньковий онлайн-перекладач від Baidu

Китайська компанія Baidu розробляє універсальний голосовий перекладач, який допоможе туристам розуміти усну мову місцевого населення шляхом перекладу її в режимі реального часу на рідну мову мандрівника. Крім того, 140-грамовий гаджет зможе роздавати Wi-Fi і підключатися до мобільних мереж, найпоширеніших в світі операторів, що гарантує виробу незалежність від інших пристроїв. Новинку точку доступу -онлайн перекладач відразу після виходу можна буде замовити в інтернет-магазині usb-modem.com.ua, де представлено широкий асортимент 3G-модемів та точок доступу. На сайті usb-modem.com.ua підключити мобільний інтернет, від операторів Київстар, Водафон та Лайфсел, Ви маєте можливість після безкоштовних консультацій з професіоналами у сфері бездротового інтернету.

На відміну від мобільних додатків, що виконують ту ж функцію, розробка Baidu завжди готова до роботи, а витрата заряду акумулятора буде дуже економічною, адже в порівнянні зі смартфоном гаджет не буде втрачати енергію на геолокацію, роботу ОС та інше. До того ж туристу не доведеться діставати мобільний апарат, що, до речі, важливо для безпеки в не самих спокійних районах, популярних сьогодні у мандрівників.

Пристрій можна буде як купити, так і взяти напрокат. З яких мов і на які воно зможе переводити, не уточнюється. Немає поки і точної дати початку продажів, як і живого зображення гаджета, тільки рендер. Передбачається, що спочатку компактний електронний синхроніст набуде поширення серед китайських і англомовних туристів.

Любителі фантастики пам’ятають, що саме такі прилади були у героїв Стартрек. Можливо, розробники і далі будуть черпати натхнення з знаменитих кінофільмів. Експерти вважають, що компактні електронні перекладачі нового покоління, реалізовані в різному форматі, з часом замінять синхроністів. Так, нещодавно були представлені бездротові навушники Pilot від стартапу Waverly Labs, аналогічного формату оффлайн-перекладач ILI і схоже на аксесуар героїв кінофільму «Автостопом по галактиці» автономний пристрій One2One для передачі перекладу іноземної мови відразу в вухо.

2 thoughts on “Кишеньковий онлайн-перекладач від Baidu

  1. Александр Васильевич сказав:

    Вот это вещь)

  2. Сергій сказав:

    Чим принципово відрізняється цей кишеньковий перекладач від смарфона? Смартфони підтримують такий же функціонал що і цей пристрій.
    Крім цього, мені особисто достатньо користуватися онлайн-сервісами, наприклад тим ж гуглом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *