Logitech Craft – клавіатура з функціональними смарт-перемикачем

Компанія Logitech анонсувала випуск флагманської бездротової клавіатури Craft з розумним перемикачем під назвою “Корона”, що надає моментальний доступ до специфічних інструментів різних програм в стилі контролера Microsoft Dual.

Як повідомляє виробник, взаємодіючи з “Короною” користувач швидко зможе відрегулювати яскравість / насиченість / контраст зображення, налаштувати діаграми, поміняти шрифт і так далі. Попередня установка офіційних профілів виконує роботи з фоторедакторами, текстовими редакторами і таблицями максимально комфортною. Інтелектуальна підсвічування клавіш змінюється, реагуючи на рівень освітленості в приміщенні.

Підключити модель до комп’ютера або ноутбуку можна за допомогою порту USB або по бездротовому зв’язку Bluetooth. Завдяки кнопці Easy-Switch є можливість перемикатися між будь-якими трьома пристроями.

Старт продажів в Україні намічений на цей місяць. Орієнтовна ціна флагманської новинки від Logitech складе 6 тисяч гривень. Вигідні пропозиції по купівлі бізнес-доменів biz.ua для компаній, які ведуть свою діяльність в Україні пропонує компанія 2Домейнс. Домен може бути зареєстрований, як компанією, так і приватною особою, в даному плані немає жодних обмежень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *