Свист нових iPhone 7

Ця історія повторюється з року в рік. У перші дні після запуску продажів нових iPhone в мережі з’являються скарги на проблеми в роботі пристроїв. Не оминула ця доля і iPhone 7 – деякі користувачі звернули увагу на дивні шуми, що видаються смартфоном при активному використанні. Шипить як і 4.7-дюймова модель, так і 5.5-дюймова. Проблему вже назвали Hissgate.

Хтось припустив, що шуми пов’язані з перегрівом чотирьох ядерного процесора A10 Fusion, хоча це більше є схожим на так званий “coil win” – свист дроселів живлення чіпсету в результаті резонансу. Поки невідомо, чи є проблема носить масовий характер.

Одні пишуть, що iPhone 7 шипить набагато голосніше iPhone 6s, інші не помітили великих відмінностей. Мабуть, все залежить від екземпляра, а нове відео блогу Unbox Therapy пропонує оцінити різницю самостійно.

Покупцям, що звернулись до служби підтримки продукції Apple, було запропоновано обміняти смартфон, але через високий попит на iPhone 7 і 7 Plus новий телефон доведеться чекати від 5 до 7 робочих днів. Створення сайту компанією PHP Academy забезпечить вам успіх вашої роботи в інтернет, ваші клієнти зможуть знайти ваші товари та послуги в мережі та замовити їх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *