Мініитюрный трекпад

Група студентів-випускників з Массачусетського технологічного інституту представила незвичайний трекпад, який в найближчому майбутньому має всі шанси, щоб стати популярним аксесуаром. На перший погляд розробка являє собою неакуратний накладної ніготь, але на ділі це мініатюрний трекпад, що дозволяє дистанційно керувати різними пристроями.

nailo-001

Трекпад NailO може бути використаний у багатьох випадках. Наприклад, в процесі приготування їжі господині можуть перегортати сторінки з рецептами, не торкаючись до комп’ютерної миші комп’ютера або сенсорного дисплея планшета / смартфона. Що стосується технічного аспекту, то незважаючи на свій компактний розмір, трекпад для нігтів складається з трьох чіпів, акумуляторної батареї та кількох датчиків. Комунікація з іншими пристроями здійснюється через технологію Bluetooth.

Планується, що NailO буде випускатися з різним дизайном, тому в майбутньому він може стати не просто корисним гаджетом, але ще і красивим аксесуаром. Офіційна презентація NailO пройде в Південній Кореї на цьому тижні, але побачити можливості новинки завдяки опублікованим на YouTube відео можна вже зараз:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *