Nvidia GeForce GTX Titan Z помічена у продажі, але за завищеною ціною

3D-карта Nvidia GeForce GTX Titan Z нарешті помічена в продажу. Хоча спочатку очікувалося, що представлена ​​в березні карта добереться до покупців 29 квітня, початок продажів довелося перенести. На початку травня було оголошено, що GeForce GTX Titan Z з’явиться на прилавках 8 травня, а 10 травня – що початок продажів GeForce GTX Titan Z знову відкладається, на цей раз – на невизначений термін. Серед передбачуваних причин затримок були названі проблеми з драйверами і неготовність карти конкурувати з моделлю AMD Radeon R9 295 X2, що забезпечує приблизно таку ж продуктивність за суттєво меншу ціну.

Если вы покупали ваш ноутбук за границей и у вас нету кириллической раскладки, вам нужна наклейка на клавиатуру русские буквы, с ней ваш ноутбук станет полноценным в работе.

ebay
Так чи інакше, але новинка з’явилася на аукціоні eBay і в приватному розділі магазина Amazon. Продавці пропонують виріб з наклейками Zotac і EVGA. Ціна в обох випадках дорівнює  3999 доларів. Це вище рекомендованої виробником ціни 2999 доларів​​. Для порівняння – вищезгадана 3D-карта AMD Radeon R9 295 X2 коштує $ доларів.
Рекомендована ціна 3D-карти Nvidia GeForce GTX Titan Z дорівнює  2999 доларів. В описі на Amazon вказана базова і підвищена частота GPU, рівна 705 і 876 МГц відповідно. Рекомендована ціна 3D-карти Nvidia GeForce GTX Titan Z дорівнює 2999 доларів.
Карта на Amazon значиться знаходиться на складі, для карти на eBay орієнтовний термін доставки вказаний в інтервалі 9-15 липня. На всякий випадок уточнимо – офіційно продажі новинки поки так і не почалися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *