Стали відомі смартфони, які першими отримають Android 6.0

Нещодавно корпорація Google повідомила про початок поширення нової операційної системи Android 6.0 Marshmallow для смартфонів і планшетів серії Nexus – Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013) і Nexus 9, а також плеєра Nexus Player. Оновлення здійснюється через OTA (по повітрю). Для решти мобільних пристроїв оновлення ще не доступно, проте китайський ресурс MyDrivers опублікував список смартфонів від великих виробників, для яких отримано неофіційне підтвердження про підготовку оновлення прошивки до ОС Android 6.0 Marshmallow. Серед таких виробників: Samsung, HTC, Sony, LG, Asus, Xiaomi та інші.

Список смартфонів, які першими отримають Android 6.0:

android-marshmallow

На ілюстрації у першій колонці зазначений виробник, у другій – моделі, які першими отримають оновлення, у третій, судячи з усього – друга хвиля оновлень або ті, для яких оновлення може бути скасовано. Обновить установленные программы вы всегда сможете благодаря Android Playmarket, который вы можете скачать здесь.

За сформованою традицією, в нову версію ОС Android розробники Google приховали нову “пасхалку”. Але відео нижче співробітниці корпорації розповіли про попередні гугловський сюрпризи для користувачів і краєчком показали новий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *