Розробка та створення веб-сайтів: основи планування

Про те, що навігація повинна бути зручною, зрозумілою і економити час користувача, знають навіть початківці розробники. Сьогодні затребуване креативне створення сайтів Луцьк – приклад міста з великим потенціалом у цій галузі. Креативний сайт відрізняє помітний дизайн, зрозумілий функціонал. Оригінальна навігація цілком може стати тією запам’ятовується деталлю, маячком, що тягне зайти на майданчик знову. Відрив від звичних шаблонів в дизайні створить компанії або власнику сайту репутацію замовника неординарного мислення.

Давайте роглянемо основні моменти, що рекомендує веб-студія при розробці інтернет-сайту:

Розмах і мінімалізм. Розміри сучасних моніторів дозволяють робити елементи сторінки максимально великими, фарбуючи їх в соковиті кольори. При наведенні курсора на елемент такого меню, блок стає білим і користувач розуміє, що не промахнеться при переході. Чистота дизайну, що відкриває блоки, її свобода від зайвих деталей, що відволікають увагу, привертають і викликають довіру.

Гра кольору. Плавні кольорові переходи при маніпуляціях з меню діють заворожуюче, час переходу на обрану сторінку пролітає непомітно. Мінімалізм деяких рішень не заважає приголомшливому візуальному ефекту, варто звернути на це увагу, перш, ніж замовити сайт.

Горизонтальна навігація. Цей вид навігації простіше звичної вертикальної. Сторінка має вигляд фрагмента глянцевого журналу, увага не перевантажується, контент розбитий на зручні колонки.

Послідовна зміна фону. Перехід з однієї сторінки на іншу нагадує анімований розповідь. Це робить картину сайту єдиної, зрозумілої і цікавою. Ковзання по сторінках захоплює все більше, не даючи покинути проект.

Інтерактивні рішення. Потужні комп’ютери і достатня швидкість інтернету дозволяють перетворювати сайти в захоплюючі фільми з дивовижними спецефектами. Переміщення по сайту виглядає дуже ефектно. А якщо анімація ще й інформативна, сторінки неможливо залишити, чи не перегорнувши їх усі. Розробка сайтів Луцькповинна бути сучасною з урахуванням нових браузерів та високошвидкісного Інтернету користувачів.

За ефектним зображенням не повинна губитися логічність архітектури. Це формує позитивний досвід у користувачів і подобається пошуковим машинам. Неординарний підхід – це робота на бренд і впізнаваність, він підігріє цікавість, а сучасні технічні можливості дозволять цілком насолодитися видовищем.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *