Друк візиток, чому візитка це реклама?

Візитна картка давно стала необхідністю для кожної ділової людини. Це можливість представитися, зав’язати контакти, продемонструвати інтерес або готовність до співпраці. Вона – одна зі складових іміджу окремої особистості або організації. Грамотно оформлена візитка запам’ятається надовго і ніколи не загубиться серед інших подібних. Більш того, вона може послужити частиною прихованої реклами. Саме тому візитки Рівне та їх виготовлення краще довірити професіоналові, який розбирається у всіх тонкощах цього процесу.

Виробництво візиток

Спеціалізація нашої компанії – випуск різноманітних пластикових виробів: дисконтні, рекламні та клубні картки, бейджі і багажні бирки, календарі та ресторанні меню. Такий багатий досвід роботи дозволив нам зробити виробництво візитних карток окремої успішної сферою діяльності.

У роботі ми застосовуємо виключно сучасні технології друку. Це надає можливість виконувати замовлення не тільки на високоякісному рівні, але і в короткі терміни. Завдяки економії часу, ми можемо знизити грошові витрати і запропонувати вам дуже розумні ціни.

Різноманітні методи друку допоможуть підібрати візитівку, максимально відповідну під імідж компанії або окремої особи. Цифровий та офсетний, шовкографія і тиснення: кожен спосіб допоможе по-своєму підкреслити стиль і особливості замовника.

Прозорі візитки

Всі незвичайне і своєрідне привертає увагу і запам’ятовується. Прозора візитка належить саме до цієї категорії. Вона виглядає легко, повітряно і дуже оригінально. Такий виріб, без сумнівів, вигідно виглядає на тлі звичних картонних карток і виділяється з їх потоку. Дизайн прозорих візиток скромний і лаконічний. Її володар явно демонструє тонкий смак, нестандартне мислення і відкритість всьому новому. Одержувач, в свою чергу, не захоче розлучитися з такою карткою і обов’язково збереже її. Тому такі візитки, це найкраща реклама рівне в 2015 році і найдешевша. Оскільки замовити білборд чи поклейку авто, не всі можуть, а друк візиток швидко та недорого.

Прозора візитка, крім усього іншого, надзвичайно практична. Вона прослужить набагато довше інших, адже виконана з якісного пластику. Такий матеріал довговічний і стійкий до впливів зовнішнього середовища. Він не потьмяніє на яскравому сонці, не розмокне від води, і вже точно не помнеться і не порветься.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *