Оренда серверів для будь-яких потреб від XServer.UA

Часто у професійній діяльності вебмайстрів виникає така ситуація, що хостер просить або значно зменшити навантаження або перенести свої сайти з віртуального хостингу. Скоріш за все у ваших сайтів значно зросла відвідуваність та вони стали використовувати більше серверних ресурсів і ось настав час замислитись про власний виділений сервер.

Плюси виділеного сервера:

Якщо розглядати прямі вигоди від оренди сервера, то в першу чергу слід сказати про те, що такий підхід дозволяє отримати в користування потужну ефективну фізичну машину з гарантовано безмежним доступом до її ресурсів. Це означає, що клієнт може завантажувати її процесор і використовувати оперативну пам’ять фактично по максимуму. Причому, ці параметри завжди стабільні, чого не забезпечує віртуальний виділений сервер, ресурси і потужність якого діляться на декілька клієнтів, і чи буде він однаково якісно обробляти саме ваші скрипти в той чи інший момент часу, невідомо.

По-друге, оренда сервера дає можливість клієнту вибирати операційну систему, практично без будь-яких обмежень встановлювати власне програмне забезпечення, налаштовувати його на свій розсуд, задавати необхідні апаратні характеристики і т. д. Це обумовлено тим, що виділений сервер ізольований від інших систем, тому користувач може робити з ним все, що захоче, в тому числі масштабувати його до найвищих меж. Ця перевага особливо важливо для корпоративних користувачів і тих, хто має перспективний бізнес в інтернеті, відповідно з розвитком і розширенням якого, “головний” комп’ютер може навантажуватися все більше і більше, зрозуміло, до передбачених його технічними характеристиками кордонів. Замовити і оплатити оренду сервера Xserver ви можете прямо на сайте.

Сьогодні інтернет-сайти стають більш функціональними, а тому вимагають від сервера більшої потужності і швидкості роботи з інформацією, гнучкості в настройках, ефективності в управлінні, надійності, стабільності і, що дуже важливо, безпеки зберігаються на ньому даних. Все вищезазначене в максимальному ступені може дати виділена апаратна платформа при найкращому співвідношенні ціни і якості.

По-третє, виділений сервер відрізняється високим рівнем безпеки. Працюючи на ізольованій апаратній платформі, на відміну від віртуальних середовищ, він виключає конфлікти різних програмних комплексів, що базуються в одній фізичній системі. Це нерідко трапляється, коли на декількох віртуальних машинах одночасно починається антивірусне сканування і оновлення сигнатур, що призводить до великого навантаження на систему, ресурс пам’яті і центральний процесор. На виділеній машині антивірусне ПЗ встановлюється для кожної операційної системи, що виключає вищеописані проблеми. Тому ж dedicated server має кращий захист від хакерів, вірусів, різного роду шпигунів і інших мережевих зловмисників.

Вибір на користь оренди сервера в одному з найбільших дата-центрів може бути виправданий ще і тим, що в разі поломки устаткування його миттєво змінюють, чим забезпечується виключно високий ступінь працездатності та ефективності базується на ньому ресурсу. Таким чином, виділені сервери від XServer на сьогоднішній день – це сервери максимально високого рівня, які підійдуть для будь-яких видів завдань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *