Snakebyte QEUS Smart TV Box – ігрова приставка за 100 доларів

qeus
Компанія Snakebyte запускає нову приставку для ігор, відео, та іншого контенту, призначену для використання з телевізорами. Це Android-пристрій називається Snakebyte QEUS, яке, як очікується, вийде цього літа за ціною 100 доларів. QEUS оснащений чіпом Rockchip RK3288 з 4 обчислювальними ядрами ARM Cortex-A17, 2 Гб оперативної пам’яті, 802.11 Б / д / н, WiFi, Bluetooth, присутсвует підтримка 5,1-канального звуку, вихід HDMI 2.0, підтримується micro sd карта до 128 Гб.

У комплект входять ігровий контролер і пульт дистанційного керування з QWERTY-клавіатурою і 6-осьовим датчиком руху.QEUS може відтворювати музику або відео з USB-накопичувача, передавати контент з пристроїв DLNA в домашній мережі. Будь хіт легко встановити з магазину додатків Play Store, а так само з фірмового каталогу Nexway. У прес-релізі також говориться про підтримку “хмарних ігр та домашньої трасляціі”, але більш докладно про це не розповідається.

Схоже Snakebyte намагається позиціонувати QEUS Smart TV Box в якості альтернативи ігрових приставок від компанії Razer або NVIDIA, кожна з яких матиме можливість потокової передачі ігор з ПК в домашній мережі, крім того остання приставка від NVIDA буде підтримувати хмарний сервіс Grid для стрімінга ігор, але заявлена ​​ціна приставки 199 доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *