VAIO без Sony – перші гібридні ноутбуки

Японська VAIO Corporation представила свій перший ноутбук, дизайн якого розроблявся після продажу бренду інвестиційному фонду Japan Industrial Partners ще влітку 2014 року. Флагман VAIO Z обійдеться в Японії в 1600 доларів США. Пристрій може працювати як лептоп або псевдопланшет.

vaio-z-656x493

VAIO Z надійде в продаж у двох варіантах. Перший отримав 13,3-дюймовий екран з роздільною здатністю 2560 × 1440 пікселів, процесор Intel i7 або i5 на вибір з 8 ГБ або 16 ГБ оперативної пам’яті відповідно, твердотільний накопичувач, що дозволяє завантажити комп’ютер з режиму очікування за 0,3 секунди. Ємності батареї досить на 15 з половиною годин автономної роботи лептопа. Фукціонуючого він під управлінням Windows 8.1 Pro X64. Вага пристрою становить 1,34 кілограми, товщина корпусу – 16,8 мм.

Також компанія представила VAIO Z Canvas з 12,3-дюймовим екраном, що має дозвіл 2560 × 1704 пікселя. Апарат оснащений процесором Intel i7, накопичувачем SSD на 256 ГБ, обсяг оперативної пам’яті – до 16 ГБ. Його відмітною особливістю є клавіатура на магнітному замку: в цьому комп’ютер схожий на Microsoft Surface. Інформації про ціну пристрою на даний момент немає, передбачається, що покупка обійдеться в $ 1,8 тис. За іншими даними, VAIO Z Canvas виявиться дешевше VAIO Z.

Попореднє замовлення на VAIO Z можна оформити вже зараз, запуск VAIO Z Canvas призначений на травень 2015 року. На сегодня сервисы рассылок – это хороший способ поднятия объемов продаж ваших товаров, а также возможность легко и быстро донести широкому кругу клиентов информацию.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *