Фрезерні машинки

Більшість чоловіків як мінімум у школі на уроках праці працювали на фрезерному верстаті і знають, що це потужний важкий пристрій, за допомогою якого можна виконувати багато різних операцій по дереву, металу, пластмасі і т.д. Фрезерний верстат по металу використовується на промисловому виробництві, в слюсарній або ремонтної майстерні, фрезерний верстат по дереву використовується в деревообробці.
Сьогодні промислові фрезерні верстати обзавелися компактними наступниками – ручними фрезерними машинами. Звісно конкурувати з верастатами такі агрегати можуть лише в тих сферах, де це можливо. Перш за все їхню зручність оцінили меблевики, найчастіше зіштовхуються зі складною обробкою деревних матеріалів. Ручна фрезерна машина зручніше, ніж громіздкий настільний фрезерний верстат. Її можна носити з собою, не залежачи від конкретного робочого місця.
Купити фрезерний верстат – досить дорого. Фрезерна ручна машина з комплектом насадок обійдеться набагато дешевше. Ціна на пристойну модель не перевищує 500-600 доларів. Широкий вибір фрезерних машин Енергомаш, Bosch, Rebir, Intertool, Makita – http://abo.ua/frezernye-mashiny/ пропонує магазин Abo.ua. Сучасні фрезерні машини, оснащені різноманітними фрезами, кріпленнями і зажимами, дозволяють з високою точністю проводити ті самі операції, на яких спеціалізуються фрезерні верстати по дереву.
Конструкція ручних універсальних фрезеров не передбачає жорсткого кріплення до столу. Майстер при роботі направляє машину вручну. За допомогою ручної фрезерної машини дуже зручно виготовляти пази, шліци, канавки, кромки, декоративні профілі і уступи. У деякому роді ручний фрезер навіть зручніше, ніж верстат фрезерний настільний.
Фрезерні машини відрізняються потужностю, тривалостю безперервної роботи, числу додаткових опцій – контрольних датчиків, регулювання частоти обертання, система плавного пуску. Відповідно до цих параметрами складається остаточна ціна на інструмент. Для використання в побуті краще вибрати виріб любительського класу. Головне – щоб воно дозволяло виробляти саме ті операції, які вам необхідні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *