Вибір холодильника

При виборі холодильника необхідно розглянути ряд ключових питань. Самими принциповими можна вважати необхідний об’єм для зберігання продуктів, габарити моделі і суму, яку Ви готові на це витратити. Мабуть, окремо варто поставити також питання про розморожування майбутньої моделі. Про все це нижче по порядку.

 Отже, на даний час на ринку пропонуються моделі на будь-який смак, гаманець і квадратний метр. Найдешевші моделі пропонують вітчизняні виробники (включаючи ближнє зарубіжжя – Stinol , Nord , Atlant) , а також такі народні бренди як LG і Samsung. Як правило за ціну до 400 доларів можна придбати модель одного з таких брендів, одно- або двокамерну , невеликої висоти (до 160 см), з механічним управлінням і з ручним розморожуванням камер.

 Якщо Ваш вибір впаде на холодильник подорожче, в сегменті 400-600 у.о. , тут вже можна вибрати модель висотою до 180 см , в окремих випадках навіть до 200. холодильники львів даного сегменту можуть похвалитися наявністю технологій NoFrost або “плачуча стінка” .

Технологія NoFrost особливо полюбилася корейським брендам , вони оснащують неї як правило як морозильну так і холодильну камери. Технологія передбачає наявність вентилятора для рівномірної циркуляції холодного повітря. При цьому в таких холодильниках стінки не обмерзають , що виключає необхідність ручного розморожування . Однак при цьому у відділенні достатньо низька вологість , що передбачає упаковку деяких продуктів для уникнення пересихання. Найбільш рівномірний розподіл температури забезпечують холодильники з ” багатопотоковими ” (” multi – flow “) і ” перехресними ” ( “X- flow ” ) каналами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *